dinsdag 29 maart 2011

Oppepper

Vandaag erg beroerd, dat is natuurlijk verre van leuk, maar vooral met dit weer, want op je bed liggen terwijl de zon zo heerlijk schijnt en je de vogeltjes hoort fluiten is een straf. Dus ik voelde mij natuurlijk erg zielig en verzonk lichtelijk in zelfmedelijden ;-)! Dus tussen het slapen en liggen door even wat fotootjes gemaakt van mijn aankoopjes van afgelopen weken, om mijzelf even op te peppen. En ik moet zeggen dat ik weer helemaal vrolijk word als ik mijn leuke aankoopjes ziet en niet kan wachten tot ik mijn leuke schoentjes kan gaan dragen :-D!

Deze schoenen heb ik gekocht voor een bruiloft die ik binnenkort heb, ik heb een heeel leuk vintage pakje voor de bruiloft, die ik mag lenen van mijn zus. Ik laat het totaal-plaatje binnenkort zien.Twee weken geleden ben ik weer eens naar de Primark geweest. Een megawinkel met allerlei goedkope kleding/accesoires/schoenen. Het is er altijd (tenminste als ik er kom) vreselijk druk met dikke rijen voor de paskamers. Dus die ontwijk ik. Na een lange struinactie door de winkel scoorde ik deze leuke ballerina's en deze haaraccesoires. De ballerina's zijn wel van paupermateriaal, maar ja dat kan je ook niet anders verwachten voor 9 euries, maar daar kan ik toch weer een seizoentje mee doen :-D! En ik was verliefd op de leuke haarspeldjes en het haarbandje met de kanten bloem!


 

 
Fijne avond allemaal!

4 opmerkingen:

 1. Wat een gave haarspelden
  (ben erg van de haar accessoires)
  Heerlijk hè lekker shoppen.
  Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, die pumps...die vind ik lief!!...daar kan ik nou weer niet in met mijn laarzenpootjes.
  (brede voeten, hoge wreef, knobbel op voet)
  dus daar kan ik wel een beetje jaloers op zijn!

  hopelijk voel je je beter, groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heej wijffie, wat balen! Gauw opknappen hoor!
  Ben benieuwd hoe straks alles bij elkaar staat! Straks ben je nog mooier dan de bruid!! :-)
  Op onze blog staan de eerste Amsterdam foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief die schoenen en ja voor die prijs ♥ (ook al is het dan paupermateriaal hihi....mooi gevonden dat woord, ik zeg altijd "leer van de kunstkoe" :)

  BeantwoordenVerwijderen