vrijdag 1 april 2011

Stapelen op vrijdag en meer....

Hiiiii, het is weer vrijdag vandaag, tijd voor stapelen. Dit keer een bijzondere stapel. Je vraagt je misschien af waarom is dit een bijzondere stapel. Nou.. dit weekend zijn we gezellig bij elkaar en hebben we een stapel gemaakt met gezamenlijke spulletjes. 


Deze stapel kwam niet zomaar tot stand, uit alle kieren, gaten, kastjes, laatjes, mandjes, opbergdozen werden allerlei dingen verzameld om deze mooie stapel tot stand te brengen. We moesten wel in het midden van de kamer blijven, want om ons heen ontstond een verzameling kop en schotels, vazen, kannen, schalen, kantjes, lintjes etc. Het is nog een wonder dat er niets kapot is gegaan :-D.


Kijk voor meer stapelplezier op http://www.allemaalkleurtjes.blogspot.com/ van Irma.Eindelijk was het zover dat Fij haar surpriseblik in ontvangst kon nemen (zie onze post ´Surprise´), helemaal leuk ingepakt :-D! Dit was niet de enige surprise, want Raag kreeg van Fij deze vrolijke oorbellen (www.nestprettythings.com) voor al haar knip en haarverfbeurten, jaja onze Raag is ook nog eens heel goed met haar, dus daar heb ik het super mee getroffen. Ow wat zijn we toch weer lief voor elkaar :-D!

Fijn en vooral zonnig weekend allemaal, wij gaan morgen lekker picknicken en natuurlijk gaan we daar heeeele leuke foto´s van maken, dus hou onze blog in de gaten ,-)!

Liefs Raag en Fij

5 opmerkingen:

 1. Hey ladies, hihi leuk naam dames, super.Leuk dat jullie me volgen en natuurlijk doe ik dat ook terug. Wat een originele stapel van jullie samen. De ene keer gaat de stapel vanzelf en de andere keer moet je alles uit de kast trekken, letterlijk! blij dat nog alles heel is. Geniet morgen van de picknick, groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Girls!

  thanks for stopping by earlier today!
  I adore your blog and photos... lovely.
  Have a great weekend.
  xo deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zo'n gezamelijke stapel. Geniet van het weekend!
  Makkie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke stapel, mijn favorieten roosjes, servies, rose, kantjes. Dus helemaal leuk.
  Groetjes en een fijn weekend.
  Marj

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ohh die oorbellen! geweldig! bedankt voor jullie leuke berichtje op mijn blog :) het ziet er hier ook heeel gezellig uit allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen