vrijdag 18 maart 2011

Stapelen op vrijdag

Heerlijk het is weer weekend! Vandaag heerlijk vrij, dus asociaal lang uitslapen en urenlang in pyama rondlopen en bedenken wat voor stapel ik eens zou gaan maken. Gisteravond ben ik naar een haakcursus geweest met o.a. de dames van Wit en Bont. Onder het genot van een kop thee of koffie en allerlei zoetig lekkers gingen we hard aan de slag. Pff maar dat is best lastig zeg, maar erg leuk, we ontworpen soms zelf de meest vreemde steken, lieten steken vallen en zagen soms geen steek meer ;-)!  Het is een heel gepriegel en mijn hand verkrampte van lieverlee, maarr... na 2,5 uur hadden we allen een bloemetje af :-)! En nu hangen mijn haakkunstwerken vrolijk in mijn voorjaarstakken! Het is een echte aanrader die workshop, kijk voor meer info op http://www.echtstudio.nl/! Je kan daar allerlei haakworkshops volgen! 

De lampetkan en schaal zijn vorige week vrijdag binnen gekomen en had ik besteld bij Gerdientjes Brocante http://www.gerdientjesbrocante.nl/!
Ik zag deze op haar site staan op aanraden van Raag, en was gelijk verliefd :-)! 

De lapjes stof heb ik gered van mijn moeders schoonmaak en opruimbui! Ik ben helemaal weg van de bruine met de bloemetjes en daar gaat mijn mams een rokje van naaien, helemaal leuk loop ik eindelijk in een oud bloemetjesgordijn :-)!

Nog even wat details

Nou ik ga maar weer vrolijk verder met haken en mijn kussen verder borduren, haha mijn oma zal trots op mij zijn met al deze degelijke bezigheden :-)!

4 opmerkingen:

 1. Heerlijke plaatjes zeg. Leuk die gehaakte bloemen in je takken en dan die stofjes onder die kan...super.

  Geniet van je weekend (gaat wel lukken hè :-)

  Liefs Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooi stapel:), erg leuk bedacht vooral die takken met gehakte bloemetjes, prachtig!
  lieve groetjes
  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee zo, ik wilde graag takken met die roze bloemen die je nu overal in bloei ziet staan maar dit is nog veeeeeel leuker!
  Mooie foto's!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen