woensdag 9 maart 2011

Gezocht: Rijke Vent

Een rijke vent....die zou ik wel willen hebben! Ik zie allemaal mooie spullen maar ik heb geen ruimte en zeker geen geld om dit allemaal te kopen! De enige oplossing zou zijn: Een rijke vent!:P Maarja...helaas! Ik heb geen geld om die rijke vent te kopen en ik ben er ook nog nooit één gratis tegengekomen Ik moet het doen met kijken naar mooie dingen, dromen over mooie dingen en dromen over die rijke vent!Over mooie dingen gesproken! Ik heb een vriendin en ik vertelde haar over onze blog. Ze nam en kijkje en melde dat het niet echt haar ding was, maar dat het er gezellig roze uitziet. Dit begreep ik wel want we hebben echt twee verschillende stijlen. Maar deze blog heeft toch iets in haar los gemaakt. Want zij was degene die mij de volgende link stuurde!

http://colorique.com/ Een site met veel leuke spulletjes! kussentjes, lampen, hartjes, dingetjes en nog veel meer! En het grappige is dat het niet alleen roze is maar dat je bij veel producten zelf de kleur kan kiezen! Weet je, als je geen geld hebt om iets te kopen dan is deze site toch wel weer fijn om je dromen over mooie spullen uit te breiden!

3 opmerkingen:

 1. Tja, af en toe wat meer geld, wie wilt dat niet.
  Maar zó rijk zijn dat je niet meer kan dromen, dat lijkt me afschuwelijk!
  Colorique is zeker mooi...

  fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello :)
  My english is not so good, so i'm so sorry for that. But i was so suprised over that your comment was on norwegian??
  That just fantastic ;)

  Thank u so much for your comment. On the pictures on my blog itjust said:
  -loocking forowd to the summer.
  And on the pictures was my summer dress and my pearls.

  hugs from Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, af en toe zou ik ook heel erg rijk willen zijn. Je ziet zooooooveel moois op het net, je wordt er hebberig van ;-)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen