zaterdag 11 juni 2011

Sparen voor een Spiegelreflexcamera!

Wij zijn op familieweek en mijn broer heeft een spiegelreflexcamera. Wat is nu het geval: Ik wil ook graag zo'n ding!!! Maar jullie weten vast wel dat het best duur is en je daar niet zomaar geld voor uit gaat geven.Daarom heb ik vandaag even getest of ik het leuk vind en of ik het al een klein beetje in de vingers heb om met zo'n mooie camera om te gaan! Na een kleine spoedcursus ben ik gaan schieten. Ik vond het echt heel leuk! of ik het in mijn vingers heb, laat ik aan jullie over!Ik ga maar weer snel terug naar de gezamenlijke familieactiviteit, volgens mij stond er sjoelen op het programma...whahah grapje;)

11 opmerkingen:

 1. tja ik weet hoe je je voelt! ik wil er ook 1! ben nu een beetje op marktplaats aan het rondkijken e die bedragen vind ik toch net iets beter ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je eenmaal met een camera aan de gang ben wil je meer en meer. Ben van een canon SX 20 overgegaan op een Canon EOS 550D Das helemaal tof! Ik zou zeggen spaar eventjes lekker door dan heb je waar voor je geld! Lieve groet Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ze zijn cool! Vorig jaar een Canon Eos gekocht voor onze reis naar Australië. Is zo de moeite waard geweest. Er zat toen een workshop aan de foto vakschool bij, echt tof! Dus: spaar er vooral voor!!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zeg geslaagd! ;) Zeker voor sparen, het is het geld absoluut waard (of gaan trouwen, dit was ons cadeau van alle gasten :D). Ik heb ook de Canon Eos 550D, een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is het geld zeker waard! Heb nu een EOS 1000d, en ben er zooo blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Doen doen doen! http://aliceintheappletree.blogspot.com/2011/06/kiekjes-maken.html ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier tijdens jullie familie-week en ooit komt die spiegel hupperdepup camera er vast wel haha, groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Love these cameras.....happy new week to you. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Raag, je hebt aanleg hoor!! Ff sparen en kopen dus... Het is vreselijk verslavend..heb net een nieuwe lens. Weekend weg met vrienden en alles en iedereen tig keer op de foto zetten. Ach, ze zijn inmiddels niet anders gewend :-)

  Fijne week verders!! Heb je gewonnen met sjoelen;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zeker doen zou ik zeggen! Je hebt er gevoel voor, Composities zijn goed van de foto's :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen