woensdag 1 juni 2011

Bloemetje op Woensdag!

Weer woensdag! En weekend! Vandaag weer bloemetjestijd! Binnenkort heb ik een trouwerij van een lief vriendinnetje en wil ik er natuurlijk leuk uit zien! Ik heb de belangrijke taak dat ik een tekening ( ik twijfel nog tussen mijn handtekening en een bloemetje) op een papier mag zetten dus het moet wel speciaal zijn! Maar omdat ik een maatje meer heb kan ik niet zo goed iets naar mijn zin vinden in de winkel. Dus het idee op papier gezet en heb ik een lapje stof gekocht en dit wordt het resultaat. Ik heb het patroon gebruikt van een jurk die ik 2 jaar geleden bij de Hema heb gekocht! Genoeg bloemetjes toch? De laatste strook komt er binnenkort ook aan.Voor meer bloemetjes kijk bij Veronique op haar blog!

4 opmerkingen:

 1. Wat heb je dat leuk bedacht om 't zo zelf te doen! Hopelijk wordt het helemaal naar je zin en ben jij blij die dag!
  Een bloemetje als handtekening is wel leuk...ik hoorde laatst op studio Brussel dat je handtekening dan alleen niet rechtsgeldig is hihi

  Veel groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk!!! Super crea!! Wist geeneens dat je kon naaien...weer wat ontdekt :-).
  Kind, begin een atelier...met die tekeningen enzo ziet het er super profi uit!

  Liefs, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Chrissie en Heidi,

  Wat een leuk jurkje wordt dit. Je zal er vast en zeker prachtig in uit zien. Nu hopen dat het weer net zo mooi is als vandaag. Dat maakt een trouwdag altijd extra feestelijk!

  Fijne dagen & lieve groet,

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook aan de naai! Maar een zoom leggen met tricot... nou, daar word ik dus knettergek van! Ik wacht met spanning jouw jurkje af!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen