donderdag 23 juni 2011

Love Plaatjes en Kastjes

Ik begin vandaag met wat plaatjes! Als je goed kijkt zie je dat deze plaatjes bij elkaar een roze gloed geven.


Het was in de tijd dat mijn zus het huis uit ging en ik op kamers en mijn zus hield een kastje over en ik kon het kastje wel gebruiken. Alleen ze had hem blauw/groen geverfd, niet echt mijn kleuren want mijn kamer was groen met oranje en donkerbruin. Toen zag ik in een tijdschrift een kastje die beplakt was met plaatjes uit tijdschriften! dat vond ik een leuk idee. En ik koos voor bruine plaatjes!


Maar zoals je op de foto ziet is het kastje niet alleen bruin van kleur maar ook roze. Dat komt omdat ik Fija in die tijd heb leren kennen en zij mij heeft aangestoken met het roze-virus!:D hahha Deze plaatjes heb ik er gewoon opgeplakt met Kinderlijm en fotolijm!Maar na een aantal jaren ben ik het kastje een beetje zat. En het is de bedoeling dat ik in deze zomervakantie de plaatjes eraf ga halen en het kastje opnieuw ga verven! Ik weet niet niet welke kleur...maar ik denk aan wit of baby blauw of een grijzige kleur....of baby roze...Wat vind ik dit moeilijk zeg!!

Fijne dag!!

12 opmerkingen:

 1. Maar wel een prachtig uniek kastje zo......
  Ben benieuwd wat het uiteindelijke resultaat gaat worden......
  Fijne avond
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ...of mintgroen... Ik geef nog maar effe een optie... of lichtgeel, ook zo cute! Vind 'm zo ook wel vreuselijk leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan mij voorstellen dat je het moeilijk vindt. Ik been heel benieuwd voor welke kleur je kiest!

  groetjes van Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel licht roze bijna wit is miss ook wel erg mooi :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe grappig! Suc6 met het uitzoeken van de kleur die het best bij jou en je kastje past. Ik zie uit naar de foto's. Fijne avond. Liefs Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh, dat kastje verdient een derde leven! Wat dacht je van wit en van die koddige nieuwe knoppen erop? Dat vindtie vast gezellig. ;-)
  Groetjes, Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Your blog is just one of my favorite stops....happy, happy ,Happy!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Of je beplakt 'm opnieuw met plaatjes van nu. Het ziet er echt geweldig uit!!

  Thanks4sharinG

  BeantwoordenVerwijderen
 9. euhm...Super bedankt voor alle kleur ideeën en ik moet eerlijk zijn dat mind groen mijn aandacht wel heeft getrokken!:D Of Wit...maar één van deze kleuren dus!

  Leuk dat jullie allemaal zo gezellig reageren! Genieten wij altijd erg van:D

  Liefs Fij en Raag

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een genot toch om alleen al jullie blog te openen!! Hij is zo gezellig en heerlijk veel roze!! Daar ben ik ook zo vreselijk gek op. Vooral jullie "hoofdkop" of hoe je dat deel met jullie naam ook noemt is een plaatje!
  En wat een onwijs leuk idee om dat kastje met plaatjes te beplakken...haast zonde om hem weer leeg te halen en anders te maken, maar waarschijnlijk wordt ook dat weer iets heel erg leuks! Daar twijfel ik bij jouw/jullie niet aan. Maar geeft wel weer nieuwe ideeen die gelijk in mijn hoofd beginnen te borrelen...gedroogde bloemetjes op de kast plakken en aflakken bijvoorbeeld... Ik wacht het af!! Groetjes, Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een grappig kastje! Zo heb ik de deur van mijn dochters slaapkamertje vol met afbeeldingen geplakt. Vind je het niet zonde het eraf te halen? Nou, je hebt in ieder geval de foto's nog hier op je blog staan, mocht je spijt krijgen..:-)
  Succes met het zoeken naar de juiste kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Via via kom ik hier terecht en terwijl ik een beetje "rondneus", zie ik ineens die prachtige kast! Ik vind em geweldig...zo beplakt met plaatjes (hmmm, ik wilde wat meubels gaan verven hier in huis, maar dit is ook een goed idee --> beplakken)..Maarrr...omdat jij er al járen tegenaan kijkt, snap ik ook best dat je het een beetje zat bent hoor...

  Succes met je kleurkeuze...en ik word volger, want wat is dit blog leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen