vrijdag 10 juni 2011

Rain

Heb je dat ook wel eens dat als je onderweg naar huis midden in een plensbui komt het je eigenlijk helemaal niets meer kan schelen en je nog eens extra door een megaplas fietst en de neiging hebt om heerlijk in een plas te gaan stampen? Dat had ik dus deze week :D! Die plensbuien hebben soms echt zijn charme, het ruikt heerlijk en die regenlaarzen bijvoorbeeld vind ik helemaal geweldig. Zulke vrolijke omkapte voeten ziet er toch gezellig uit, en nog een kleurrijke plu erbij, helemaal ready to dance in the rain :D!

 
Verder hoop ik natuurlijk voor de kamperenden onder ons dat het dit weekend droog blijft ;-)! Een heel fijn Pinksterweekend allen!

8 opmerkingen:

 1. I want to be one of those ladies all dolled up and in rubber boots!!!
  check what I found at a garage sale!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. voor mij mag het regenen vooral s'avonds als ik in bed lig, het geluid van die vallende drippels, heerlijk rustgevend...overdags heb ik liever de zon:)))ook al vind ik regenlaarzen (vooral met stippen)ontezttend mooi:)
  Fijne pinksterendagen
  liefs
  aga
  Ps:. bedankt voor jullie rectie en lieve woorden.
  kus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vroeger wel nu niet meer echt;-) Voel me te groot denk... Soms is het wel lekker het kind in je boven te laten komen. Misschien toch maar weer eens proberen! Maar doe maar na het pinksterweekend! Fijne dag. Lieve groet Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind alles leuk aan Nederland. de regen, zon, wolken, onweer. Alles heeft z'n charme. Heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooja, dat hadden wij gisteren. Mijn zoontje en ik op de fiets richting stad! hihi... Terecht gekomen in een giga plensbui, wel geen laarzen of jas aan.. en ach ja, het is even wat anders. 20 min. later scheen de zon alweer en konden we opdrogen. Op dat moment denkje ..uhm.. en daarna, viel het reuze mee. Jullie ook een fijn weekend, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, gaan jullie misschien naar Pinkpop? Heel veel plezier daar!

  groetjes van Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk heel hard door de plassen rijden! En dan uit volle borst mijn favoriete nummers zingen. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Stampen door regen is echt te gek, doe het regelmatig (= heul therapeutisch!) en deze week betekende regen ook nog eens: minder last van hooikoorts, aaaah ademhalen is zo fijn!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen