vrijdag 26 oktober 2012

creabea ideeën!!

Niks te doen dit weekend? Even wat creatieve dingen die je makkelijk zelf kan doen en lekker thuis! Ik ga er een zeker een paar uitvoeren als ik tijd heb!  De kussenhoes heb ik al uit geprobeerd en werkt echt! En ik ga zeker een oude atlas kopen, want ik zag ergens op een blog ( ik weet niet meer welke, sorry) dat je er leuke enveloppen van kan maken! Veel plezier ermee!
 

Plaatjes van Pinterest.com
 
Fijn weekend!

7 opmerkingen:

  1. Wauw gave ideeën!!
    Dat is inderdaad leuk om te doen!
    xx flo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke ideetjes! Die enveloppen uit de bosatlas heb je denk ik bij mij gezien, haha. Ik vind die hartjes ook erg leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik denk het ook ja! Leuke ideeën allemaal!

      Heel fijn weekend!

      Verwijderen
  3. great ideas....happy creative weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superleuke ideeën, thanx :-)

    Happy Weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, wat is die lampenkap leuk geworden! Ik wilde bijna twee lampen wegdoen met van die vierkante kappen, maar ik ga ze ook zo opknappen, en dan heb ik weer geweldig leuke nieuwe lampen! Bedankt voor het delen, hartelijke groetjes, Joyce.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. OLA,ACABEI DE CONHECER SEU BLOG.MEUS OLHOS FICAM MARAVILHADOS COM AS ARTEIRAS INTERNACIONAIS,MUITA IMAGEM BONITAS,SÓ É UMA PENA QUE NEM TODAS TEM TRADUTOR,PARA EU ENTENDER MELHOR O POST.ESTAREI SEMPRE POR AQUI,PARA VER AS NOVIDADES.BEIJOS.BOA SEMANA.VALÉRIA.(BRASIL).

    BeantwoordenVerwijderen