maandag 22 oktober 2012

Presents and my week!

Zoals beloofd zou ik nog de cadeautjes laten zien die ik heb gekregen voor mijn verjaardag! Van Fij kreeg ik mijn eerste PIP bordjes in de vorm van hartjes! Echt zo lief en leuk! verder kreeg ik nog een duikbril van andere vrienden en van mijn zus kreeg ik een creabea lijstje met foto's van ons toen we nog klein waren. Ik ben de gene die voor de taart zit! Ik kreeg ook het groene kaarsendingetje! En verder het heerlijk geurende zeepje dat ik op de woonbeurs heb gekocht!
 

Vorige week en die week daarvoor heb ik niks laten zien van mijn week, terwijl ik wel veel leuke dingen heb gedaan! Ik heb gevliegerd, paddenstoelen gezien, kwamen er 2 cavia's logeren, heb ik oliebollen op, heb ik gedroomt over een toekomstig huisje, kon ik weer lekker mijn laarsjes aan, moest ik naar de tandarts waar er een afdruk van mijn gebid werd gemaakt, kregen de cavia's lekker limonade;) hahah natuurlijk na de foto snel water in gedaan, had ik een lekker maskertje, was het mooi weer en kon ik mijn zonnebril op en laat ik jullie mij roze telefoonhoesje zien van de HEMA, hij blijft leuk!
 
 
Fijne week allemaal!

2 opmerkingen:

  1. Your pip hearts are so lovely...here in Vancouver Canada I just found a store that sells Pip..I am sooooo excited..just bought myself some bowls like the first little pink rose heart you show. So sweet. happy day to you.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke roze blog hebben jullie! Ik kom,zeker vaker langs! Dankjewel voor je fijne reactie op mijn blog trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen