zondag 7 oktober 2012

ben ik ook weer eens....

Zo na een bizar lange tijd ben ik er ook weer eens! Mijn laptop staat al een poos op instorten! Het duurt ongeveer een uur voordat hij is opgestart en op blogland komen en op jullie blogjes kijken is helemaal drama en vaak knalt hij opeens uit :S! Dus ik zit ondertussen angstvallig mijn scherm in de gaten te houden of hij niet opeens uitvalt! Vorig weekend waren Raag en ik jarig en dus heb ik maar money,money gevraagd voor een nieuwe laptop, want ik begin het toch flink te missen om jullie blogjes te volgen en blogjes te maken! En de buit is binnen.. dus binnenkort maar op laptopjacht ;)!


  Hier even een pica van mijn schoorsteen in verjaardagsstijl ;)
Vorig weekend dus een feestweekend, erg leuk en gezellig :)!


Het enige voordeel van mijn op-instorten-staande-laptop is dat ik veel tijd heb om te freubelen :)! Zie hier mijn lamp-project, haha wat een takkewerk was dat, ik met bollen wol strak om die paal heen draaien! Daarna wat haaksels eraan, de kap had ik al een keer eerder gepimpt, et voila mijn vrolijke lamp :)!


En ook altijd leuk, flessen oppimpen met masking tape :)!

Gisteren met mijn zus (Heid van wit en bont) meegeweest met een trouwjurk uitzoeken, het is zoooo'n waanzinnig mooie jurk :)! Dus nu ga ik ook maar snel op zoek naar een vent, want ik wil trouwen, al is het alleen maar voor de jurk, haha ;)! 

Fijne week allemaal weer, hopelijk is het net zulk mooi weer als vandaag!

Liefs

7 opmerkingen:

 1. wat een mooie lamp! En gezellige verjaardagsferen!! leuk hoor.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave lamp!! Echt leuk die kleurtjes!

  Groetjes Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd hoor!! En wat een super-leuke lamp zeg. Heerlijk als je tijd hebt voor zulke dingen te doen. Bloggen is hastikke leuk maar er gaat wel heeel veel tijd in zitten... Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey leuk!! Ziet er allemaal heel gezellig uit!!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Your little light is so adorable. I need one just like that! Hugs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow die lamppp! Mega mooi geworden! Ennuh nog van harte gefeliciflapstaart!
  Ik doe mijn blog maken en volgen via mijn Ifoontje en dat is zo superrr, hoef ik niet iedere dag aan de pc te kruipen ;).

  By the way je hebt geen vent nodig om rond te lopen in zo'n prachtige jurk. Ken je de Elf Fantasy Fair?? Twee keer per jaar een reden om in een prachtige jurk rond te lopen en kan ook helemaal in het roze ;). Groetjesss!

  Ps ik heb een Retro Give Away lopen, misschien wat voor jou?

  BeantwoordenVerwijderen