dinsdag 23 oktober 2012

what to wear

Wat was het een heeeeerlijke dag gisteren :)! Zo genoten van het mooie weer! Gisteren droeg ik mijn rode jurkje, het is een favoriet van mij, omdat het zo heerlijk zit! Alleen jammerlijk dat ik tijdens de tweede keer dragen al foundation erop knoeide wat er niet helemaal uit is gegaan! I´m the best knoeier ever! En ja als je er zelf op let dan neemt voor je idee dat vlekje bizarre proporties aan ;)! Maar ik blijf hem gewoon dragen, want ik heb mijzelf voorgenomen dat het vlekje best meevalt ;)! Verder ben ik into het vlechtingen des haars, en sinds kort kan ik ook de vissegraat, joehoe best simpel eigenlijk :)! Verder kijk ik vaak op pinterest voor leuke haarideetjes en had ik pas een voor mijn idee leuke knoedel gemaakt, waarbij mijn zusje in een deuk lag en mij op Nanny Mc phee vond lijken! Haha nou dan begin je ook lichtelijk te twijfelen aan de leukheid van de knoedel ;)!
 
 
 
Verder mijn leuke laarsjes, zuslief heeft ze ook, jullie hebben ze vast al voorbij zien komen bij wit en bont :)!
 
Vanavond mijn eetkamertafel geverfd, morgen maar eens kijken of hij nog een laagje nodig heeft!
 
Fijne avond nog!

6 opmerkingen:

 1. Wat knap je vlecht!! Jammer is dat he als je net op je lievelingskleding knoeit.... ik weiger dan ook deze weg te doen hoor. En je laarsjes zijn helemaal leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor jullie lieve reactie op mijn blog! :)
  En bij de foto van die -TE GEWELDIGE!!- laarsjes, dacht ik inderdaad meteen 'hé, die ken ik van Wit en Bont' :) En wat een mooie vlecht, ik probeer 'm ook wel eens, maar mijn haar is -helaas- eigenlijk net iets te kort. ;)

  Liefs, Annabel
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Práchtige vlecht in je haar! En van dat rode jurkje kan ik goed begrijpen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je jurk ziet er leuk uit. Ontzettend jammer van de vlek. Zoiets gebeurd mij ook regelmatig. Mooie vlecht en laarsjes!

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne plaatjes en mooi, je visgraatvlecht. Ik ben ook fan van vlechten, gelukkig een dochter waar ik me naar hartelust op kan uitleven. en bij mezelf natuurlijk ook :-)) Leuk die laarsjes, zo lekker herfstig.

  XX

  BeantwoordenVerwijderen