zondag 15 mei 2011

Mijn nachtkastje!

Ik las vrijdag een leuke blog over het nachtkastje op Brocante Prulletjes en dat bracht mij ook op het idee om eens mijn nachtkastje te fotograferen!

Op mijn nachtkastje staat een lamp, theepotje, klein rondpotje ( voor oorbellen enz), een gehaakt kleedje en natuurlijk een boek. Maar moet eerlijk zijn dat ik alles een beetje voor de mooi heb neergezet;) Want dat boek leg ik meestal op de grond en dan staat er een glaswater en mijn telefoon ligt ernaast. En dat varken staat in mijn kastje. Dat varken is niet zomaar een varken, zijn naam is Babe en ik heb hem gehad voor mijn 10de verjaardag en die sjaal die hij om heeft, heb ik zelf gebreid ongeveer een jaar geleden en ik begon met 10 steken en eindigde met 12 steken...rara hoe kan dat!!???:P



Dat boek op mijn kastje ben ik trouwens nu aan het lezen. Het gaat over vriendschap met je vriendinnen, het doet mij echt na denken hoe belangrijk vriendinnen zijn! En het is zeker een aanrader om ook tegen een goeie vriendin te zeggen hoe belangrijk, lief, leuk zij is! Dus lieve Fij, je bent heel belangrijk voor mij en kan altijd met je lachen en praten!

Voor iedereen een hele fijne week!

3 opmerkingen:

  1. Wij hebben geen nachtkastje, dat past er gewoon niet meer in, helaas.. Zo herkenbaar met dat breien :D

    Fijne week meiden, liefs Samira

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi wat een leuk klein nachtkastje mooi plaatje groetjes rommy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zulk leuk nachtkastje hebben we niet...erg leuk en persoonlijk, super! Fijne week, groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen