zaterdag 21 mei 2011

Let's go back to the bathing-suit

Ik ben nu al weken aan het zoeken naar een bikini, horror vind ik dat, want ik heb niet de ideale pasvorm, dus kan niet het topje en broekje in dezelfde maat. En ik vind natuurlijk nergens leuke, en sowieso is het confronterend om je daar te zien staan in de felle paskamerlichten en je wit-reflecterende buik naar je te zien glimlachen en allerlei oneffenheden, vetkwabjes e.d in het oog springen. 
Ik zag deze plaatjes op Pinterest en dacht, let's go back to het degelijke badpakkentijdperk. Zijn ze niet enig. Heerlijk lijkt me dat, geen gezeur over ribbelbuiken en miniscule topjes die bij een flinke duik of golf in je nek zitten. Geen gezeur over broekjes die je steeds moet rechttrekken en een bikinilijn die je om de dag moet scheren. En ook nog eens strapless, dus geen randjes met zonnen, joehoee :)!    


8 opmerkingen:

 1. ohh, wat was het leven toen eenvoudig :D Geen bikinistress, dat zou toch heerlijk zijn!

  Succes met het vinden van de juiste bikini, kan je vast gebruiken hihi Xx Samira

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, dat wordt een nieuwe trend setten daar in Griekenland!! Hi hi, hoef niet te twijfelen wie dit geschreven heeft... Je dikt het weer lekker aan hier en daar! :-)

  x Heid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb gisteren een heel leuk badpak gekocht, een zwarte met witte stippen. Hou niet zo van bikini's. Ben TE mager om het mooi te vinden, geen vetkwabjes maar de botjes steken overal uit....dus voor mij een badpak :) EEN Nadeel: ik ben nogal lang en dan moet je het zo uitrekken....dus plat van boven yikes. ACH nou ja....ze staat leuk en heerlijk zwemmen in Thailand bij mn broer..nog 12 dagen joepie ♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je hebt helemaal gelijk! het zou er een stuk makkelijker op worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahaha, heel herkenbaar. Voor mij is het lang leve de tankini. Behoorlijk wat striae overgehouden na 4 koters. en wat dacht je van die mooie Delfts blauwe poffertjespan benen gjigjigji. Ook ik dik het altijd behoorlijk aan hoor, een beetje gezonde zelfspot mag hè op z'n tijd. Ik voel met je mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei tjonge..ben blij dat ik hier niet alleen stressig in ben. Ik voel met je mee...maar toen was het inderdaad beter. Alhoewel nu bijna alles kan en mag alleen de combinatie duurd..een hele sjop tijd! succes groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt een leuk , gezellig en kleurrijk blog !
  ♥RINI♥

  BeantwoordenVerwijderen