woensdag 11 mei 2011

Lovely Brugge

Vorige week ben ik heerlijk met een vriendin 3 daagjes naar de Vlaamse kust geweest. In een stadje Blankenberghe genaamd. We zaten in een eenvoudig hotelletje in het centrum met een bed op wieltjes, wat de nodige hilariteit bezorgde. Als we met onze rug tegen de bedwand gingen zitten vielen we er haast tussen, want dan reed ons bed weg :D! Toen we op de heenreis er bijna waren zagen we opeens de action, dus wij hups er gelijk naartoe en lekker ingeslagen ;)! Blankenberghe ligt op ongeveer 12 km afstand van Brugge dus daar zijn we natuurlijk een dagje heen geweest. En wat een mooie stad is dat! We hadden stralend weer en hebben heerlijk op z'n touristisch met een kaart een mooie route gelopen. Ik was de gids en we liepen warempel feilloos goed :D! Op deze route kwamen we talloze kantenwinkels tegen, dus ik werd lichtelijk lyrisch en wilde elke winkel wel induiken. En mijn lieve vriendin liep geduldig winkel in en uit met me mee, terwijl ze zelf van het strakke en moderne is, zo grappig we zijn zo verschillend qua stijl :D! Verder waren er ongeveer om de hoek chocoladewinkels, nou daar hebben we ons flink aan verlekkert, maar het was iets te duur om aan te schaffen, dus we hebben netjes gekeken en niet gekocht :D! Verder mooie gebouwen allemaal en mooie grachtjes :D! Nog in een koets door de stad gesjokt, we kregen de neiging om te wuiven naar iedereen, haha zo koninklijk om in een koets te zitten. Charlie onze knol was soms een beetje bokkig, maar gelukkig kon onze koetsier hem goed aan, haha ik zag het al voor me dat we op hol slaand door Brugge zouden racen. Nou ja dan zou het lachen me wel vergaan zijn. Ik heb het niet zo op paarden, ik vind ze mooi, maar toch ook wel errug groot ;)! Hierbij even wat kiekjes van het mooie Brugge!   

Fijne avond,

Liefs

7 opmerkingen:

 1. Hoi meiden,

  Mooie foto's van Brugge! Jullie hebben het zo te zien ook enorm getroffen met het weer. Het is voor mij alweer een tijdje geleden dat ik er ben geweest, maar als ik de foto's zo zie denk ik dat ik binnenkort maar weer eens die kant op moet gaan.

  Lieve groet, Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet Brugge er mooi uit zeg! Al die kneuterige geveltjes zo gezellig. Ik vind Vlaanderen altijd erg leuk voor een weekendje weg. En dan heerlijk door de stadjes rondzwerven! :)

  Ik ben nu wel benieuwd of je ook kantige dingetjes heb gekocht?

  Groetjes, Samira

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O ja, Brugge is toch wel erg mooie stad. Lachen met dat bed, trouwens, ik zie het al voor me! Zo te lezen was het erg geslaagd, ondanks jullie smaak verschillen, jullie vullen elkaar wel aan, toch! Ben benieuwd naar je "kanten" vondsten, groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks for visiting Beach Vintage and making a comment. Hope to see you again soon.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nice to meet you! i love your blog. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke blog!!!
  Wauw dat ziet er ontzettend gezellig uit!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Brugge is heerlijk & jullie hadden er prachtig weer bij!

  BeantwoordenVerwijderen