zondag 22 mei 2011

Inspiratie en Briljante ideeën!

Wat een druk weekend was dit! Maar wees gerust ik leef nog!;) Tijd voor een blogje dacht ik zo...maar wat moet ik nu weer eens verzinnen:S Ik ben daarom maar plaatjes gaan kijken op Pinterest.com en daar begon mijn zoektocht naar inspiratie en naar een briljant idee. Ik weet even niet meer hoeveel plaatjes is heb gezien ... maar geloof mij dat het er veel waren! Alles is leuk maar niks brengt je op een leuk idee. Na plaatje 310 ( ongeveer) kwam ik het volgende plaatje tegen:



Ik hoor je denken....leuk plaatje maar wat is hier bijzonder aan? Nou dat zal ik eens vertellen, dit was het plaatje die mij inspiratie gaf voor een briljant idee! Nu hoor ik je weer denken .... wat is dan je "O zo briljante idee!?" Nou dat zal ik eens vertellen. Ik zag deze foto en dacht, ik ga deze foto na maken met de spullen die ik thuis heb staan en met wat eigen creativiteit. En zie hier het resultaat!:



Misschien vind je het ook een briljant idee en misschien ook niet, maar ik ben toch zeker 2 uurtjes zoet geweest met het knutselen van de slingers, het zoeken naar vergelijkbaar materiaal ( zo'n grote garen had ik niet dus moest ik vervangen) en het fotograferen.



Ook al zijn het misschien niet de zelfde spullen, de sfeer is voor mijn gevoel het zelfde! Ik wens iedereen een inspirerende week met een hoop briljante ideeën:D

9 opmerkingen:

  1. hoi daar heb je leuk werk van gehaad een het gaat er niet om wat een ander vind als je het zelf maar leuk vind lief gedaan groetjes rommy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent briljant geslaagd in het uitvoeren van je briljante idee! Echt superdepuper!!

    Liefs, Heidi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. waanzinnige plaatjes I LOVE IT!!!!
    groetjes irmaXXX

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heeerlijk, mooie lichte foto ook. Wat is het toch lekker hè dat knippen en plakken, zeker met dit gave resultaat. Ik word ook altijd zo blij van de blog van Dottie Angel...zucht. Die maakt ook allemaal van die prachtige dingen, kwijl kwijl :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. heel leuk idee. ik zit ook graag op pinterest te snuffelen. kom daar altijd leuke dingen tegen. kan ik je ook volgen op pinterest??

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Helemaal leuk!! Heb je toch even (nou ja in 2 uur tijd) een onwijs creatief hoekje gefabriceerd :D

    Veel plezier ermee, liefs Samira

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Van slingertjes in mijn favoriete kleur roze krijg ik zeker inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen