vrijdag 1 maart 2013

Planten enzo

Planten...daar kan ik echt een punt hoofd van krijgen! Van mijn zusterlief een cadeaubon gekregen om bij de intratuin planten te kopen. Maar ik had mijzelf nog nooit eerder verdiep in het fenomeen; Planten. 
Maar het is mij gelukt om wat mooies uit te kiezen, vraag me niet naar de naam, want dat weet ik echt niet!


Nou dit zijn ze dan. De plant in de mint groene mand heeft het niet zo naar zijn zin bij mij. Zijn bladen hangen. Misschien moet ik er meer tegen praten;) Maar het is zeker gezellig om wat planten in huis te hebben!

Hebben jullie ook planten in jullie huis? en wat voor planten? Vinden jullie het ook zo gezellig?

Fijn weekend!

4 opmerkingen:

 1. Leuk je planten! Ik heb er 0! Wel graag bloemen en bolletjes enzo.. En behalve een kerstboom, komt er hier nooit een plant in. Waarom weet ik eigenlijk niet. Ik geloof dat ik er niet zoveel mee heb..
  Maar ik vind jouw planten toch wel mooi!
  Groetjes, Maaike (frisse rommel)
  PS: doe je mee met mijn lente-weggevertje?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt leuke planten uitgekozen. Ik heb niet veel planten in huis, op de een of andere manier overleven ze het bij mij niet zo heel erg lang ;-). Ik heb een paar planten en die doen het gelukkig wel heel goed. Geen idee hoe ze heten. Bloembollen vind ik fijner en ook de orchidee is geliefd bij mij. Wat groen in huis maakt het huis wel gezellig.
  Fijn weekend.
  Lieve groet,
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je heb een paar mooie planten uitgekozen. Wij hebben varkensoortjes staan en nog twee andere planten waar ik de naam niet van weet, maar ik ben vooral een bloemen mens :-)

  Fijne zondag!

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op mijn kamertje heb ik wat mooie cactussen. Hebben het altijd naar hun zin!
  Leuke blog :)

  BeantwoordenVerwijderen