vrijdag 20 januari 2012

Roze bril!

Ook ik moet er nu aan gaan geloven....een bril! Gelukkig hoef ik hem niet altijd op, dus de schade valt mee, maar met tv kijken, autorijden en intensieve dagen is hij wel handig en het scheelt een hoop hoofdpijn!Ik wens iedereen een fijn weekend!

16 opmerkingen:

 1. De bril staat je hartstikke leuk! Ik denk dat je er zo aan bent gewend. Heerlijk om geen hoofdpijn meer te hebben.

  Een fijn weekend!

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je absoluut heel goed! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je leuk! Kan je fijn alles weer door een "roze bril" zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je heel goed hoor!
  Ik heb ook als een tijd last van hoofdpijn. Aangezien mijn moeder ook een sterke afwijking heeft, ik hup naar de opticien, deze zei dat er niks aan de hand was dus ik weet ook niet waar het aan ligt.
  Maar jij hebt in ieder geval (hopelijk) geen last meer van hoofdpijn!

  Liefs flo.

  P.S. Jullie lieten een keer een reactie achter op mijn blog over een portemonneetje nu heb ik een give away waarmee je hem kan winnen. Ik weet niet of jullie geïnteresseerd zijn, maar ik dacht ik zeg het even.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je goed!! Jullie ook een fijn weekeinde, ondanks de regen.... liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niks mis mee toch! Ik heb -5 (ja, bijna reden voor een hond en zo'n witte stok met rode banen, haha) en heb contactlenzen en een bril. Op een gegeven moment is goed kunnen zien toch echt belangrijker en ach... we blijven toch fabulous hè, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. You look Marvelous darling .......very sexy chic!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. staat je super hoor!!! k heb een leesbril maar ben hem steeds kwijt hahah...moet je gewoon aan wennen. ben je thuis dan ligt ie op het werk en heb je hem op je werk nodig had je hem net toevallig mee naar huis genomen. komt vast een keer goed...
  fijne zondag verder
  liefs hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou, je staat er geweldig op hoor! Als een echte fotomodel! En hij is echt heel leuk, dus hoef je je helemaal niet druk te maken om dat ding op je neus! Voor je het weet ben je er zo aan gewend dat je niet meer beter weet... Ik spreek uit ervaring...maar heb mijn brilleke al heel wat jaartjes...en zou ook een gevaar op de weg zijn zonder... Maar succes met wennen en met een hoop minder hoofdpijn. Groetjes, Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een hippe bril, staat je goed!

  Fijne dag. Liefs, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goeie oplossing!!
  :))
  En, jullie vraag hoe ik de hartjes maak op de laptop ;)) 'k Heb gezocht op Google en kwam het daar tegen!
  Je moet je "NUM LOCK" aan zetten; dan op "FN" (=funktietoets) drukken en daarna gelijk de "ALT"-toets. Beide toetsen ingedrukt houden en vervolgens op de letter "L" drukken, en daar staat, als 't goed is, een 3 bij. (bij onze laptop wel) En.. taadaaaaa!! daar is een hartje!! Suc678!! 'k Hoop dat 't lukt en anders mag je 't altijd nog even vragen!!
  Lieve groet, Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 12. You look very nice-like it. xxx Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dank voor de leuke en lieve reacties! En de bril werkt! ik heb echt een stuk monder hoofdpijn, na een dag werken gewoon GEEN hoofdpijn!!!

  En kijk eens: ♥ Joehoe!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heeej late reactie, ik zie 'm nu pas. Je hebt daar wel een vet hippe bril te pakken zeg. Mooi :-) Zijn onze blogjes voortaan realiteit i.p.v. met een vintage waasje, er gaat een wereld voor je open :-) fijn dat je van je hoofdpijn af bent. Tis zowieso hartstikke hip hè, mensen die niet eens een bril nodig hebben, kopen tegenwoordig een nerd bril ={

  Liefs, Jolanda 8-)

  BeantwoordenVerwijderen