maandag 2 januari 2012

H&M home

Jullie hebben het misschien vast al wel gezien in de folder of op de H&M-site, maar ik moest er toch absoluut nog even een blogje aan weiden, want ik ben in LOVE met deze vreuselijk leuke home-collecties :)!(plaatjes van www.hm.com/nl)

Duss.. ik heb al stiekem het een en ander besteld, want ja ik heb een HUISJE :)! Dus het punt 'huisje' kan ik alvast doorstrepen op mijn 'goede-voornemens-lijst' :)! Nu Raag nog :)! 
Vrijdag zijn Raag en ik wezen kijken en ja ik was er weg van! Mooie hoge ramen (sorry Raag dat ik het nog een keer herhaal ;) Het is middenin de polder bij een boerderie, dus mijn zus stelde al voor om een geit te nemen en mee te doen met 'boer zoekt vrouw' ;)! Na een bezichtiging even om de tafel met de boer en boerin, de boer keek mij bedenkelijk aan en vroeg nog ten overvloede of ik dat toch wel zag zitten zo landelijk wonen, haha die dacht die trekt dat niet! Maar ik blijmoedig 'nee hoor dat vind ik juist leuk' :)! 

Dus nu fantaseer ik raak over hoe ik het in ga richten etc. Joehoeee ik kan niet wachten om de kringloop te gaan plunderen :)!

Liefs

16 opmerkingen:

 1. Haha toch niet in een klein plaatsje bij Leeuwarden waar ook studenten in blokhutten wonen? (zo wel, doe m'n zusje dan de groeten :-P)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leueueueueuk! Ik wil ALLES hebben!! Dus als je nog eens wat leuks voor me zoekt??! ;-)

  X Heid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat, wat leuk voor je! En inderdaad maar een geit kopen, dan komt de boer vanzelf ook wel, heb je weer iets om af te vinken :-) En dat mooie kersentafelkledd past ook perfect bij een boerenbestaan...haha, zonder gekheid, ik wil ook dat tafelkleed met kersjes!! Ga gauw kijken. Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd, wat een superbegin van het nieuwe jaar: een huisje in de polder.... Wauw! En nu lekker plannen maken, ideeen opdoen en INKOPEN doen voor de inrichting: heel veel plezier!! Groetjes, Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh geweldig! Van harte gefeliciteerd met je huisje. Leuk dat je zo snel al iets van je lijstje af kan halen!
  Het lijkt mij ook heerlijk om je eigen huisje in te richten. Ik denk dat mijn huisje er later heel druk uit gaat zien met allemaal rommeltjes.
  Veel plezier!

  Doei doei
  flo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk nieuws! Dat komt wel goed met dat lijstje dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig dat je een huisje hebt! Wat een fantastisch begin van het nieuwe jaar. De spulletjes van de H&M zijn inderdaad erg mooi. Ik was ook al gevallen voor de kussenslopen!

  Wanneer je die boer vindt laat je het weten he ;-)!

  Fijne week & veel plezier met klussen & inrichten,

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd dat je een eigen plekje hebt gevonden! Wat leuk voor je! En met die inrichting gaat het vast helemaal goed komen!! En inderdaad...al ben ik een stukkie ouder...slik... ook ik ben gek op de H&M home collectie en dan met name al die rouches (of hoe je dat ook schrijft) aan de kussenslopen en lakens voor op de bedden...zucht...zo romantisch... Heerlijk! En het stoere zilver vind ik ook heel gaaf. Heb de folder al naast mijn comp. liggen om vandaag of morgen toch maar eens wat te gaan bestellen...
  Maar heel veel geluk voor straks in je nieuwe huisje!! Groetjes, Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een supergoed begin van het nieuwe jaar! En die collectie van H&M is helemaal geweldig, dat wordt straks een gezellige boel bij jou in huis.

  Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha, dat herhalen van die hoge ramen :-) herkenbaar. Maare gefeliciteerd met je huisje, super zeg. Heerlijk om te fantaseren over de inrichting en ja wat is zo'n woonbijlage van de H&M dan heerlijk hè. Ik had 'm ook al voorbij zien komen, die kussens allemaal en die keuken, geweldig.
  Ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd naar je huisje als het een beetje af is :-)

  Geniet ervan.

  Liefs, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leeeeeeeeeeeeeeuk!
  Ben zo benieuwd! Als je erin mag dan kom ik gauw kijken hoor!
  Dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wat spannend! Gefeliciteerd met je huis! En op de boerderij?? Dan komt het misschien wel goed met die louvredeuren!! Krijg je ook een tuintje (mbt bloemen zaaien, een schaap nemen en bbq-en)? Ja leuk zijn die home dingen van H&M hè! Jammer dat ze niet in winkels te koop zijn, alleen online.
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De allerbeste wensen voor 2012 wens ik jou met Raag toe-en wat een mooie plannen in het vooruitzicht-dat wordt helemaal leuk-net zoals die H&M spullen-gaaf. Geniet ervan-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik krijg ontzettend veel zin in de lente en zomer als ik die vrolijke H&M producten zie!!

  En ontzettend gefeliciteerd met je huisje :D Super leuk!

  Liefs, Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wow een huisje! buiten! ik ben zeer jaloers. veel plezier met inrichten! enne die bril is een toppper!

  BeantwoordenVerwijderen