vrijdag 27 januari 2012

Love Books!

Ik ga het hebben over boeken en dan vooral historische romans! Love them! Ooo heerlijk wegdromen in een andere tijd en in de liefde. Vooral de schrijfsters Tamera Alexander en  Deeanne Gist krijgen het wegdromen goed voorelkaar! Er zijn nog meer schrijfster die ik te gek vind!Ik lees deze boeken vaak in het engels, want in het engels zijn ze eerder op de markt en goedkoper. Het het maakt voor mij niet uit of het engels of nederlands is! Lees jij weleens historische romans en welke boeken en schrijfsters zijn dat? Ik ben benieuwd!

6 opmerkingen:

 1. Oh ik vind het heerlijk om weg te dromen bij deze romans en lees ze soms ook in het engels. Ik heb zojuist 'Maid to match' gelezen. (van de bieb).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hou ik ook wel van...op zn tijd. Heb er een paar gelezen an ik geloof Deeanne Gist. Koloniale tijd in USA..ja die lees ik best graag. Altijd in het Engels, lees sowieso weinig Nederlandse boeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees bijna alles in het Engels, maar ken deze schrijfster niet. Ga het gelijk even googelen! Op het moment ben ik The perfect summer van Juliet Nicolson aan het lezen. Over de zomer van 1911 in Engeland en het leven in die tijd.

  Fijn weekend!

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze schrijfster ken ik niet en ik ben stiekem fan van psychologische thrillers maar eigenlijk lees ik wel alles. De grote pest met mij is dat ik een enorm SLECHTE huisvrouw ben als ik een goed boek heb :-( Ik wil dan blijven lezen, heerlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik lees bijna alles in het Engels. Tracey Chavalier (van Het Meisje met de Parel) schrijft supermooie boeken! En Arthur Japin, de koning van de historische romans!!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. :) Ik ben ooit begonnen met Bouquetreeksboekjes, maar al snel overgestapt op historische romannetjes. En op dit moment vind ik Loretta Chase veruit de leukste schrijfster (ze publiceert ook regelmatig op Two Nerdy History Girls . Een aanrader! En ik ga jouw tips eens uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen