zaterdag 15 oktober 2011

Citytrip to Amsterdam

Wat een heerlijke herfstdag vandaag :D! Vandaag een dagje met mijn mams naar Amsterdam geweest! Wat blijft het toch een mooie stad, en zeker met een stralend zonnetje en een blauwe lucht! 


Aan de hand van het boekje 100% Amsterdam de negen straatjes gedaan. Errug leuke wandeling, met o.a. hele leuke vintagewinkeltjes en boutiekjes :D!  


 Vooral bij Laura Dols allemaal oww's en aahhh's geslaakt, zulke leuke vintagekleding en schoenen en feestkleding en linnengoed :D!   


Aan het eind natuurlijk nog even de Kalverstraat door en nog wat geshopt en zelfs geslaagd, jippie :D! Nu brakke voeten hebben dus heerlijk relaxen met een bakkie thee!

Wat hebben jullie deze mooie dag gedaan? Fijn weekend nog verder!

Liefs Fij

7 opmerkingen:

  1. Een geslaagd dagje uit zo te zien. Wat heb je er een mooie compilatie van gemaakt! Ik heb ook flink geshopt vandaag op de woonboulevard, ook altijd leuk!
    Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een vriendin van mijn woon bij de negenstraatjes: gevaarlijk ;-) Leuk zijn die 100% boekjes hè (die van Maastricht is ook een aanrader)
    Groetjes, Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heeej, ik ben er ook net geweest met m'n twee zusjes. Echt genoten en ook de 9 straatjes gedaan errrug leuk maar je hebt er wel een dikke portomonee voor nodig :-) het sfeertje is er wel heerlijk. Ook naar de noordermarkt geweest, dat was ook echt tof.
    Geniet van je aankopen en van deze prachtige dag.

    Liefs, Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een heerlijke stad is het he?! Wij komen er ook zo graag. De 9 straatjes zijn erg leuk om rond te wandelen. Je komt daar altijd wel iets moois tegen :-)!

    Een gezellige nieuwe week,

    Madelief x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke foto's!! Gezellig! En volgens mij moet ik ook maar eens een dagje Amsterdam plannen.. Jolanda (van Meuk is leuk:)) was laatst ook al geweest met haar zusjes en nu zie ik op jullie blog ook weer van die gezellige plaatjes..! En die winkel van Laura Dolls.. die lijkt me zooo leuk..!!! :)) Groetjes, Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er gezellig uit... Zeker op zo'n mooie herfstdag! Leuk he, al die kleine winkeltjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. What fun you have~one day I do want to visit this city...my daughter has been and has a few friends...I think we should jump on a plane and go. xoxoxox Happy week

    BeantwoordenVerwijderen