dinsdag 4 oktober 2011

Party's

Het weekend lijkt ondertussen alweer mijlenver weg, maar toch nog even een terugblikje op mijn feestvolle weekend :D! Met natuurlijk vrijdag mijn verjaardag en bruiloft van Chrissie van Wit en Bont. Ik mocht de feestavond komen, errug leuk. Chrissie zag er super mooi uit! Ik heb heerlijk zitten eten, natuurlijk te veel, maar ja wat wil je met heel veel lekkers en een mega-toetjes-buffet-met-ijs-en-chocolademousse aan het eind ;)! En ja als je naar een bruiloft gaat is het toch wel erg leuk om je lekker op te doffen. Dat doe ik in mijn werk met kids niet zo snel ;)!  De zwarte kokerrok had ik al, dus nog even deze blouse erbij gekocht met bijpassende sieraden.


Zaterdag heb ik mijn verjaardag gevierd. Erg gezellig en allemaal leuke cadeautjes gehad :D! Ben er helemaal blij mee, maar vooral blij met al die lieve vrienden en familie :D! Volgens mij sta ik bekend als chocoladeliefhebber, want ik ben er mee overstelpt, ik kan er dus weer tegenaan de komende tijd!


Liefs,

Fij   

8 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Altijd leuk om je voor een 'echte' gelegenheid op te doffen.

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh je bent goed verwend zeg, collage ziet er heel gezellig uit!
  Leuk is dat he om je eens helemaal op te doffen, doe ik ook niet vaak!
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whaaa nog van harte met je verjaardag zeg, ik had 'm even helemaal gemist. lekker dat je zo genoten hebt en dat je zo verwend bent. Af en toe is dat gewoon heerlijk. Geniet van je chocolaatjes :-) zucht ...tis allemaal zo lekker hè.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooo nog gefeliciteerd dames met alle feestelijkheden!Zo te zien, een geslaagde jurk met een geslaagd gezelschap..zeker niet onbelangrijk, hihi en een prachtig feest zo te zien en te lezen...fijne week, Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben blij dat het geslaagd was allebei...geniet maar lekker van je kadootjes...liefs van mij...xxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk al die bloemetjesjurken!!

  Veel groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Fija, jij natuurlijk ook nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat heerlijk dat je lekker verwend bent! Dat is toch wel het belangrijkste op een verjaardag, toch?! Geeft zo'n goed gevoel!! En wat zul je er mooi uitgezien hebben in dat leuke stelletje! Erg mooi om te zien.
  En die foto's van je te wensen interieur... ik zou ook zo voor dat gave barokbed gaan!! Helemaal gaaf!
  Groetjes, Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen