zondag 2 oktober 2011

Uitslag Give Away!

En de winnaar is:

Keetje van Lien 


Gefelciciteerd, neem even contact met ons op en stuur je adres! En er zit bij het pakketje een extra verrassing!!:D Bof jij even!

Verder een kleine inpressie van mijn verjaardag gister! De cakjes heb ik niet zelf gebakken maar wel zelf versiert!:D Het was zeer geslaagd en leuke cadeautjes gehad!:DIk wens iedereen een hele fijne week! en ik hoop dat iedereen genoten heeft van het zonnige weekend! Ben benieuwd wat jullie dit zonnige weekend hebben gedaan!

5 opmerkingen:

 1. Oh nee echt? Ik zit hier met het schaamrood op mijn kaken, haha :-) Ik heb in 2 weken meer gewonnen dan in mijn hele leven geloof ik?! Ik heb me bij andere give-aways al afgemeld (m.u.v. de herfst goodie-bag, die is te mooi om te laten schieten! :-)
  Maar natuurlijk ben ik wel heel BLIJ!!!!!! Dank jullie wel!!!
  Zou je me even willen mailen naar bartencarolien@planet.nl, dan stuur ik je mijn adres toe!
  Oh leuk! Oh schaamte! Oh leuk!

  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Door alle commotie vergeet ik op je geweldige cakjes te reageren! daar kunnen die van mij niet aan tippen :-). Zag er super uit (ik neem aan dat ze op zijn, haha)! Hopelijk was jullie feest geslaagd!
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik zag het in m'n feed en dacht: moet toch even reageren met 'arme Lien!!!'. Blogt ze zelfs dat ze niet meer mee durft te doen, wint ze weer.
  Gefeliciteerd hoor Lien, we gunnen het je allemaal ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke foto's heb je weer geplaatst en wat heb ik voor lekkers gemist, zég! Zag er prachtig uit en ze waren vast superlekker! En wat heerlijk dat je zo goed verwend bent door je visite met je kado's!
  Wij (man en ik) waren heerlijk op de fiets gestapt om eens te genieten van het zonnige weertje en ik heb ook nog lekker in de tuin zitten haken en van de chocolade pepernoten gesnoept...dus weet je ook even wat ik heb gedaan in mijn weekend... Groetjes, Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat een evil verjaardagsfeestje zeg ;-) Wat een lekkers!!!
  Dit weekend hard van de zon genoten!!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen