woensdag 12 oktober 2011

Autumn

Om mee te doen met de big herfst give away van Lynda en co, is de opdracht om een herfstblog te maken. Hebben wij toch samen het probleem dat we niet van herfst houden....te minste de herfst buiten niet zo. Daarom blijven wij binnen! Ik heb heel lang moeten na denken over wat ik dan wel over de herfst kan vertellen en wat leuk is!


Van de week had ik het 's avonds echt super koud! dus ik heb voor het eerst kaarsjes aan gestoken. Dit geeft net wat meer warmte en het is ook nog eens super gezellig!!! Daarom horen kaarsen bij de herfst!


Verder had ik het van de week koud en had ik kaarsjes aan, maar nog niet warm genoeg. Toen ben ik naar de keuken gegaan en ik heb daar thee gezet! Je vraagt je af...wat is daar bijzonder aan? Nou ik drink niet zo heel vaak thee...ik drink liever koffie, maar niet heel veel. Fija lief is de echt een theeleut van ons twee dus die drinkt altijd thee! Maar als ik koffie 's avonds drink, kan ik dus niet slapen! En nu drink ik al heel de week 's avonds een grote bak thee!


Dit is onze bijdrage aan het thema herfst en om mee te kunnen doen met deze super give away! We hopen dat we het winnen, want wij zitten heel de herfst binnnen en kunnen dus wel wat gebruiken om te boel wat op te vrolijken!:D hahah
Je kan ook nog meedoen tot 15 oktober dus kijk snel op de site!
Een klein stukje van mij

De plaatjes zijn van Pinterest.com!

7 opmerkingen:

 1. ohhh ik houd ook niet van de herfst zo vreselijk al die deprt kleuren maar door jullie blogje zie ik de herfst nu wel een beetje anders hier word ik happy van :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een sfeervol herfst blogje! Kaarsjes, thee, gezelligheid binnen bij de warme kachel dat is voor mij allemaal herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke post...heb je nog een kopje???...liefs van mij...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ow ik vind de herfst heerlijk, voorjaar en herfst zijn bij mij favoriet dus ik geniet wel van jullie blogje hoor, knus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een gezellige herfstpost! Kaarsjes&thee een fijne combinatie.

  Lieve groet, Miranda

  ps. Zelf drink ik 's avonds cafeïne-vrije-koffie, dan kan ik fijner slapen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk deze post, heel anders dan de rest! Maar lekker binnen met kaarsjes, thee en koekjes is inderdaad ook heel gezellig!
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie post is het geworden. Helemaal in Pink Lady stijl! Complimenten!

  Lieve groet, Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen