woensdag 6 april 2011

Pink-hotel-ladies

De ladies of the pinkhouse gaan erg ver met hun obsessie voor roze. In augustus gaan we saampies voor 2 weken naar Parga in Griekeland. Hiervoor hebben we ook een hotel uitgezocht. We hebben lang zitten kijken tot we bij dit hotel kwamen. Ons viel gelijk het schattige balkon op, met die stoeltjes en het tafeltje. Precies wat we zochten. Wij zagen ons daar wel zitten, in de middagzon met een hapje en een drank, aan het bijkomen van een zware dag strand. En natuurlijk moest het hotel roze zijn...dit stond ook op onze lijst!!hahah ik zal even eerlijk zijn. Het viel ons eigenlijk pas later op dat het hotel zalm roze was. Maar we moeten ook eerlijk zijn, dat we het eigenlijk heel leuk vinden dat het hotel ook roze is:D We hebben ook gekozen voor Parga omdat het er leuk uit ziet. Er stond in februari ook een artikel over in de Kampioen van de ANWB. Een stadje om verliefd op/van te worden! Hier alvast wat foto's om weg te dromen:DWij hebben er zin in!!

3 opmerkingen:

 1. Hi hi, een pink hotel... jullie zijn echt freaky!! :-) De plaatjes zien er verder heeerrrrlijk uit, bij een dag als vandaag kun je er al wel een beetje iets bij voorstellen...
  Hebben jullie al een aftelkalender gemaakt?

  Liefs, Heid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. misschien een roze aftelkalender voor op de blog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, nu begint echt de tijd van de voorbereidingen. Heerlijk he, voorpret schijnt trouwens bijna leuker te zijn dan de vakantie zelf :-)
  Zo'n balkonnetje, drankje, ZON en zee (dat weet ik dan weer niet).

  BeantwoordenVerwijderen