vrijdag 15 april 2011

Stapelen op Vrijdag

Ik laat jullie vandaag mijn stapel met post zien. Alleen Stapel ik mijn post niet, maar hang ik mijn post op!
Lieve Kaartjes, verhuiskaartjes, trouwkaartjes, verlovingskaartjes, gekregen knutseltjes, gehaakte zakjes, mijn sokpop, een kalender, een lipje van mijn rok, foto's en allerlei prulletjes die ik kan ophangen met een punaise, hang ik op!

Toen ik mijn post en dingetjes nog niet ophing, viel het mij op dat het dan juist op stapelde en ik er nooit meer naar keek of dat het telkens in de weg lag. En dat vind ik zonde! Want sommige kaartjes en berichtjes zijn mij dierbaar en telkens als ik er dan langs loop zie ik het en lees is het!


Het lijkt misschien of ik het zo in het behang prik! Dat is ook zo! Onder het behang heb ik een stook zachtboord zitten en dat tegen de muur geplakt.

Kijk voor meer stapelplezier op http://www.allemaalkleurtjes.blogspot.com/ van Irma.

Fijn en zonnig weekend!!

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke "hang" stapel...sommige dingen kunnen gewoon niet gestapeld worden, dat zie je wel weer.( bij is "ie" in de breedte uitgevallen:!) Want dan kun je er niet van genieten, hihi. Erg Vrolijk is ie...fijn weekend, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, gezellig en origineel!! Ik vind het een mooie stapel :-)

  Fijn weekend!! Joepieie, weer lekker weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk idee. ik heb hier ook van die stapels liggen.
  zo is het wel heel leuk om het een plekje te geven. ik ga even kijken of er ergens nog leuk behang ligt en ga je volgen.

  fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Via de blog van Irma kom ik op die van jouw terecht. Leuk gedaan met alle kaartjes, allemaal dierbare herinneringen. Jeb me gelijk als volger aangemeld. Heb je mijn stapel al gezien? Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi supper leif gedaan al je leuke post opgehangen leuk al je herinneringen die je er aan hebt zegt soms genoeg leuk rose liefe groet rommy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij is dit meer "ontstapelen".... Maar het resultaat mag er wezen!! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel leuk gedaan! zo geniet je telkens weer van die mooie momenten/herinneringen omdat je er heerlijk naar kan kijken. weer een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je dat leuk gedaan met dat behang! Ziet er heel gezellig uit, leuk dat je zo kan blijven genieten van de kleine dingetjes ;)

  Lieve groetjes Samira

  BeantwoordenVerwijderen