donderdag 14 februari 2013

Liefde is...

Zo hebben jullie ook al postzakken vol liefdesbrieven ontvangen? haha Ik moet nog in de brievenbus kijken, maar ik denk dat ik ook dit jaar er niks in zal vinden! 


Nu denken jullie vast...ach dat is zielig! Maar nee hor! Ik ben hartstikke gelukkig!:D En omdat ik ze gelukkig ben koop ik gewoon mijn eigen bosbloemen en maak ik het in mijn huisje super gezellig! En ondertussen wacht ik op de ware!


Iedereen een fijne dag en verwen de gene die je lief hebt!

5 opmerkingen:

 1. Ach weet je die verwennerij hoor je gewoon zo nu en dan eens te doen als je om elkaar geeft het gehele jaar door,heel dat valentijn gebeuren is puur commercieel voor de winkeliers;-)ha,ha...

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hier ook eentje hoor ! nog nooit iets ontvangen of gehad maar vind het niet zo heel erg wel beetje jammer maar goed morgen is alles weer normaal gelukkig zijn ook vaak dezelfde meiden of jongens die van iedereen kaarten ontvangen vaak en vaak zijn juist die ook al bezet dus doen ze er nog niks mee alleen beetje om lachen misschien zo zie ik het dan maar weer zij de looks maar wij hebben wat anders groetjes en toch fijne valentijn gewenst leon10

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi bosje bloemen! Ik kreeg maar liefst 2 kaartjes vandaag, allebei van blogdames, haha! Manlief had bloemen willen kopen, maar het was te ver omlopen en het sneeuwde heel hard. Ach ja, ik koop me morgen zelf wel een bosje tulpen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, je hebt grooot gelijk! Lekker jezelf verwennen! Ik heb een hele lieve man, maar denk maar niet dat ik ooit een kaartje krijg of een bosje bloemen..zucht.. En eigenlijk vind ik dat hele Valentijnsgedoe ook wel erg stom zo langzamerhand hoor. Ik ga morgen ook bloemen voor mezelf kopen ( kan ik ze tenminste zelf uitkiezen. Ha!)
  Groetjes, Maaike (frisse rommel)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij ook een fijne Valentijnsavond toegewenst! De bloemen zijn prachtig. Groot gelijk dat je ze jezelf cadeau hebt gedaan!

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen