donderdag 7 februari 2013

Golden rocking chair

Ik denk dat ik goud in handen heb! Naja goud? Eigenlijk een schommelstoel die misschien veel waard is. Ik was op één van mijn favo blogs 79 ideas en kwam het volgende plaatje tegen!Ik keek en dacht; 'HÉ!!! die heb ik ook alleen de mijne is roze!'

 Nu ben ik even verder gaan zoeken en kwam ik de volgende info tegen. Ene  Ilmari Tapiovaara uit Finland heeft deze stoel rond 1960 ontworpen en gemaakt. 


De vraag is, zou mijn roze schommelstoel ook gemaakt zijn door die meneer? Zou toch leuk zijn!:D Ik heb deze stoel gevonden in het grofvuilhok bij mijn ouders thuis!

6 opmerkingen:

 1. Kijk, Dat zijn de leuke ontdekkingen! Vooral als je stoel is gered van het grof vuil! Hij lijkt er helemaal op! Leuk istie sowieso!!
  Groetjes, Maaike (frisse rommel)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Of die van jou nu wel of niet van die meneer is, het blijft een geweldige stoel!
  Maar eerlijk gezegd kan ik geen verschillen in de vormgeving vinden dus.....
  Een prachtige vondst!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan geen verschillen zien! Dus wie weet! :-)
  Het is iig een prachtstoel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je blog vandaag ontdekt, geweldig. Ik hou van je inrichting, ook al heb ik een totaal andere inrichting. Leuke ontdekking heb je over je stoel gedaan, maar hoe dan ook denk dat hij voor jou sowieso al 'goud' waard is, nietwaar ;-)?!

  Ik ga je volgen!
  Groetjes Henny
  http://hennyvanderwal.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof grofvuilhok hebben je ouders.. ;) je hebt de stoel leuk opgeknapt.
  Groetjes Josine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb zelf de niet roze-versie zoals op je foto, en volgens Artek in Helsinki die nogal wat meubilair van deze ontwerper opnieuw in productie hebben genomen is ie echt.

  BeantwoordenVerwijderen