donderdag 10 november 2011

Meer Dan 50 Virusjes

OOOO Ja het is waar!!! Het gebeurde op dinsdag avond rond de klok van 10 uur. Na het freubelen nog even alle berichten bekijken en nog meer! gewoon, niks aan het handje! Tot ik allemaal kleine schermpjes in beeld kreeg en ik al mijn bestande niet mee zag! Paniek in de tent! Naja...ik moet eerlijk bekennen, ik bleef heel rustig, heb de computer uitgezet, mijn broer gesmst dat mijn laptop ziek is en of Dokter Broeder Ruben er even naar wilde kijken. Dat wilde mijn lieve broer wel! Woensdag keek hij al zuchtend en kreunend ( en ik dacht...ooo jeeh ooo jeeh) En toen kwam hij mij het nieuws brengen: 'Zusje lief, ik weet niet wat je gedaan hebt, maar je laptop heeft meer dan 50 virussen en ik weet niet wat ik kan redden" *slik* Dokter Broeder Ruben heeft hem mee genomen en ik zit nu in afwachting of mijn lieve laptop nog wel beter wordt! Ik heb nu die van mijn moeder in bruikleen, maar ja die moet ik zo af en toe toch even terug brengen, toch vervelend.6 opmerkingen:

 1. Een aanvulling op het drama-mijn vorige computer was ook ziek geworden en misschien raar dat ik het zeg-ik bezocht veel Amerikaanse sites dmv Pinterest en zo is de shit begonnen-ik ben een computernurt en ik hoop dat het goed afloopt.xxx Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niets zo vervelend als een virus...laat staan 50 virusjes! Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb je een goeie (gratis) virusscanner erop zitten? AVG of AVAST, allebei gratis en heel goed. IK gebruik al jaren AVAST en als ik op een *onveilige* site kom waarschuwt ie meteen en load de site niet op. Dus (afkloppen natuurlijk) tot nu toe geen virus te bekennen. En ik zit ook meestal op Amerikaanse sites te surfen, o.a. Pinterest en een heleboel andere USA sites...geen probleem. Misschien een tip?? Oh en AVAST draait altijd mee, merk je niks van...alleen een draaiende bol onderaan je puterscherm, verder niks. Prima bescherming hoor!! OH en natuurlijk regelmatig een extra virusscan laten uitvoeren.Success en hoop dat de broeder het snel het ziekenhuis (aan de praat)uit kan krijgen, zonder eigen puter is niks!!

  Groetjes van Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. AI AI! zolang er maar geen virus besmettelijk is en op jou overslaat of op de goedbedoelde broeder!! beterschap hoor.

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach, arme jij en arme lappie!! Hopelijk word hij weer beter! Gelukkig bestaan er heeeele goeie nerddokters!! Op die momenten hou ik zoveel van hen en vind ik ze de meest intelligente personen op aarde!! :-)

  Fijn weekend! Liefs, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, beterschap voor de laptop! Ik hoop dat dat de schade meevalt!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen