dinsdag 1 november 2011

Duf en Futloos

En nee...met duf en futloos heb ik het niet over mijn haar! Maar meer over hoe ik mij voel! Naja...hoe wij ons voelen....want Fij heeft al een tijdje het zelfde! En het is helemaal erg nu het zo vroeg donker is!

Het enige waar wij aan denken tijdens ons werk en vooral als we 's ochtends opstaan is:


Erg he! Ja...wij schamen ons ook diep! Iemand tips om wat meer energie te krijgen!?

Weltruste allemaal!!

15 opmerkingen:

 1. Sorry...gaat niet lukken met die tips, want het is hier niet anders...gaaaappp... Zal echt komen omdat ik absoluut geen winter/herfst mens ben. Hoe mooi de herfst ook kleurt op dit moment...
  Dus ik kan jullie niet helpen, geen tips...wel complimentje om de leuke post ondanks het gebrek aan energie!! Hahaahaa...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zal de tijd van het jaar wel zijn... hier ook gebrek aan energie, hoewel het nog prachtig weer is. Dat uur terug doet me ook niet goed, ga gewoon te laat naar bed!
  Leuke collage!

  Groetjes, Jolanda (Rozet)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm lastig ja. Lekker veel frisse lucht opsnuiven is wel een goeie. En gewoon accepteren dat je in de wintertijd nu eenmaal wat minder energie hebt is ook wel een aanrader. Dan hoef je ook minder van jezelf. En natuurlijk gewoon wat eerder naar bed.
  Hartelijks

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lastig he? Ik ken het! Het enige dat ik altijd kan verzinnen is gewoon het ritme er in houden. Want als ik dan 1 keer uitslaap, in het weekend bijvoorbeeld, wordt het alleen maar erger.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker een vers geperst glas sinaasappelsap drinken voor de nodige vitamientjes? Een heerlijke boswandeling maken? Of uitwaaien aan het strand? Op tijd naar bed en de agenda misschien wat minder druk inplannen? Tja, vervelend zo'n laag energiepeil... Ik denk dat jullie intuïtief wel aanvoelen wat het beste voor jullie is. Luister daar maar gewoon naar!

  Lieve groetjes,
  Wanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Herkenbaar hoor!! Maar errug lastig is 't wel.. Voor mij is 't heel goed om op tijd (!!!) naar bed te gaan 's avonds. En.. "gewoon" beginnen met iets wat je leuk vind of graag doet of graag wilt veranderen. 'k Ben nu zelf in de keuken begonnen, spulletjes weghalen en morgen ben ik van plan de muren een ander kleurtje te geven! En ja, dan moeten er nog deurposten enzo geverfd worden.. en de gang moet nog een andere kleur.. zat te doen en 't zou zo heerlijk zijn als 't is gebeurd, dus toch.. beginnen!! En doorgaan!! Pffft.. heel verhaal.. Succes voor jullie allebei hoor!! Slaap lekker, rust goed uit! En soms is 't ook heerlijk om gewoon niks te doen.. toch?! Maar dan komt dat schuldgevoel weer om de hoek kijken, want er ís gewoon zat te doen.. wat hier in huis betreft dan.. Lieve groet, Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh jee meiden, ik had jullie al een haarmasker willen adviseren :-)! Ook ik ben geen fan van de herfst en begrijp jullie gevoel heel goed. Misschien helpt lekker uitwaaien op het strand of taart bakken :-)!!

  Fijne dag,

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bekijk alles eens door een roze bril ;) hihi.
  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaaaaaa, zo voel ik me al sinds de wintertijd is begonnen! Ik blijf hangen en kom maar niet verder blehhh..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn kinderen geven mijn energie en natuurlijk lekker met de hond wandelen vooral als je nog niet zolang wakker bent!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heej meiden :-) ja ik ben een echte herfst liefhebster, ik vind alles buiten zooo mooi en de kaarsjes kunnen weer aan, gewoon zo lekker knus en eigenlijk kan ik ten alle tijden niet uit m'n nest komen 'smorgens :-( Zijn jullie al in het bos geweest trouwens ? Dat is ook echt suuuuper lekker en wie weet krijg je daar ook energie van?? Kannetje koffie of thee mee met natuurlijk wat lekkers en dan alleen die geur al als je uit de auto stapt, mmmmm.
  Hopen dat jullie je weer snel wat fitter voelen :-)))

  Liefs, Jolanda P.s. nog bedankt voor jullie compliment van pas, maakt me blij en wat grappig dat je in Ambacht werkt, Wie weet kunnen we nog eens koffie of thee leuten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoihoi,

  We hebben op de Veersedijk 213 een snuffelpand, daar heb ik al heel wat leuke meuk vandaan. Je moet het net treffen maar ik ga bijna nooit met lege handen weg (nou zie ik al snel iets in die rommel :) en dan hebben we ook een nieuw soort kringloopwinkel van onze kerk en die zit op een soort bedrijven terrein aan het Tasveld 11. Ook hier kun je als je wilt grappige dingen scoren alleen weten ze daar al iets meer de waarde van sommige dingen en het leukste is toch als het geen drol kost hè :-)) maar het is wel de moeite waard om ff te gaan neuzen. Ze zijn alleen open op di. ochtend en avond. Het snuffelpand is alleen woensdag gesloten en soms ook op zaterdag.
  Verder hebben we hier helaas niet zoveel.

  Succes met snuffelen, liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het schijnt dat de kleur geel veel goeds doet-echt. Is dit de herfstdip? Neem lekker een shot vitamine en ga het bos in-kijk naar de mooie natuur en neem een diepe hap lucht-etc.etc. xxx Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb wel een tip... maar die zet ik niet zo open en bloot op een blog, haha! Ahem... anyway... Bezig Blijven (jaja) is mijn devies. Ik heb altijd 'winterklusjes' liggen, bijv een oude tafel die echt even opnieuw hip moet worden of een oude dekenkist die wel een opknapbeurt kan gebruiken. Lekker schuren, beitsen, lakken. Zalig. Oh... en een glas Port om jezelf te belonen (duh). Is er wellicht een ijsbaan bij jullie in de buurt. Schaatsen is ook zo fijn.
  Groetjes, Esther.

  BeantwoordenVerwijderen