zaterdag 30 juli 2011

Sweet memories

Gisteren gezellig een dagje met twee vriendinnen van mijn opleiding afgesproken. We zien elkaar niet veel, omdat we ver van elkaar wonen, maar als we elkaar zien is het weer helemaal leuk en komen de sweet memories van onze studietijd weer boven. En ja soms zou ik daar weer even naar terug willen, maar ja er is overal een tijd voor.

Even terug naar .....
In de pauzes leuke jongens signaleren, want we deden een sociale studie waarbij dus weinig tot geen jongens waren. En dan heel subtiel: 'ow die jongen daar is leuk, daar links, nee niet gelijk kijken', maar natuurlijk draaiden op dat moment alle hoofden eensgezind de desbetreffende kant op, haha viel niet op dus ;-)! In de pauzes toch maar weer zwichten voor een snack. Veeel fietsen op mijn flowerpower-rammelbak, van hot naar her. Op kamers wonen, waar ik Raag heb leren kennen, joehoeee :D! Lekker theeleuten bij elkaar met veeeeel chocola en filmpjes kijken.


Aan het begin van een nieuwe periode deden we weinig tot niets, maar ja dan aan het eind werd het toch wel even stressen en werden wat late uurtjes gemaakt aan het leren en verslagen maken. Hierbij inspiratie halend uit nog meer chocola en nog meer thee. Elke periode had ik wel weer een mooi leerdoel over 'Ik kan mijn huiswerk plannen', wat na vier jaar nog steeds niet behaald was ;-). Maar ja onder druk presteer ik gewoon het beste ;-)!


Gezellig avondjes met veel geswing, en de volgende morgen heel brak in een hoorcollege zitten. Waar het jaar door natuurlijk ook de nodige hoorcolleges werden geskipt ;-). 
Een gezellig weekendje weg in een huisje in een bos waar het s'avonds pikkedonker was en we bij terugkomst in het donker al giechelend en elkaar vasthoudend onze weg naar het huisje zochten.


Zo leuk dat ondanks dat we allemaal onze eigen kant op gaan en we elkaar weinig zien de vriendschap blijft :D!


Hebben jullie ook sweet memories aan jullie schooltijd?

Fijn weekend!

Liefs Fij

5 opmerkingen:

 1. Heey lieve Fij!
  Wat supertof om dit te lezen :) Heerlijk om weer terug te denken aan onze studententijd! Met een big smile kunnen we die momentjes koesteren ;) En die momentjes gaan gewoon door! Het was echt gezellie vrijdag! Whoehoeh je gaat bijna naar Griekenland! Have fun in the sun! liefs maris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga vanaf sept. afstuderen. Hier denk ik ook weleens aan! Of we elkaar nog blijven zien, wanneer we allemaal aan het werk zijn. Nouja één mooi ding, ik heb mijn beste vriend via de opleiding ontmoet. Dat is zeker voor eeuwig :)

  Alvast een fijne zomerweek gewenst! Liefs Samira

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik heb een jaar een sociale, dus meidenopleiding gedaan. Wel op een aardig christelijke school (was het dichtst in de buurt, en ik was er op dat moment niet aan toe om op kamers te gaan wonen ;-) ), maar ook daar werd flink jongens gekeken hoor!
  Haha mijn aandacht ging vooral uit naar de jongens die GPW (Godsdiens pastoraal werk) deden, dat waren de alternatieven met kisten en legerjasjes en zo... Die van de economische opleidingen vond ik er allemaal veel te braaf uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, leuk, leuk Fij! Good old days! I looove... :-) En je plaatjes zijn weer zo vreselijk (getsie!) leuk ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. These good old memories, heerlijk. Heb zelf ook zo'n leuke herinneringen aan die leuke tijd.
  Ik ga jullie volgen, maar allereerst een fijne vakantie voor jullie.

  Groetjes Francoise

  ps mocht je zin hebben om op mijn blog te kijken, jullie zijn welkom.

  BeantwoordenVerwijderen