zondag 10 juli 2011

Dubbel

Hallo allemaal

Even een blogje van Raag. Met mijn moeder gaat het nog steeds niet echt goed. ( zie eerdere berichten). Ze wordt nu slapende gehouden tot haar verhoging gezakt is. Het is precies een week geleden, maar het voelt als 4 dagen!

Maar het leven om mij heen gaat gewoon door! Mijn vriendin Lil ging trouwen en ik mocht ook getuigen, het was een mooie maar dubbele dag. Ik had al wat collages gemaakt 2 weken terug om te laten zien hoe ik mijn bruiloft zou willen.

Ook heb ik een spiegelreflexcamera gekocht vorige week al, en ik mocht op het feest en tussen door foto's maken!Verder vierden ze het feest op in Oosterwijk in de Lingehoeve....en toen ik dat zag dacht ik...daar wil ik ook trouwen! Ik heb wat foto's genomen, maar ik kreeg aan het einde van de avond nog een rondleiding en dat was nog veeeeeeeel mooier! Echt een oude keuken waar je gezellig kan eten, een rokerskames met van die oude stoelen en banken, een sjieke eetkamer en een bedstee! Ik keek mij ogen uit en vergat even alles! Ik heb wat foto's gemaakt, maar op die foto's wordt niet weerspiegeld hoe mooi het is!!Bedankt voor alle lieve berichten! Morgen komt lieve Fij! En ik hoop en bid dat mijn moedertjelief snel mag herstellen!

Liefs Raag

9 opmerkingen:

 1. Ha lieve Raag, wat een mooi blogje! Denk veel aan je... Heel veel sterkte meis!!

  Liefs, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je toch nog hebt kunnen genieten van de bruiloft van je vriendin. Mooie collage en wat een prachtige foto heb je gemaakt met je nieuwe camera.

  Heel veel sterkte met je moeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi wat een mooie foto`s van de trouwerij super met je nieuwe camera ik wens je veel sterkte met je moeder lifs rommy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had dit even gemist.. Wil je bij deze dan ook alsnog heel veel sterkte voor jou, je moeder en de familie wensen!

  Zo is het leven, met een lach en een traan slaan we er onszelf doorheen. Ik hoop dat de bruiloft je extra kracht heb gegeven!

  Veel geluk deze week, liefs Samira

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Raag, wat zijn dit spannende dagen voor je! Ik hoop en bid met je mee meid. Hopelijk mag ze snel opknappen. Wat is je post leuk zeg. Ik ben al bijna 2 jaar getrouwd... Ik zou het zo over willen doen zeg. Dan wel met dezelfde man;-) Ik heb zo genoten van die dag... Sterkte met alles. Liefs Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's heb je gemaakt, klasse! Fijn dat je op deze manier even je zinnen kon verzetten. Ik heb niet helemaal meegekregen wat er met je moeder is gebeurd, heeft ze een ongeluk gehad? Vreselijke tijd voor jullie, ik wens je alle sterkte van de wereld en hoop dat het snel de goede kant opgaat! Liefs, Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ohhh Raag heel heel veel sterkte ik heb genoten van je plaatjes maar net als jij met een dubbel gevoel, veel liefs van mij IrmaXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke plaatjes en fijn dat je wat afleiding kon vinden. Hoop voor je dat het heel snel beter mag gaan met je mams.
  Liefs, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook ik wil je langs deze weg even heel veel sterkte wensen met je moeder, en ik hoop dat het gauw veel beter met haar zal gaan. Wat een dubbele emoties maak jij mee de laatste dagen...heen en weer geslingerd worden tussen vrolijk zijn en groot verdriet en waarschijnlijk ook angst om wat er kan komen. Ik zal voor je duimen dat alles goed zal komen, want ik weet hoe het is als je een van je ouders plots moet verliezen... En ik wil nog even zeggen dat ik toch ook weer heb genoten van je mooie foto's en met die nieuwe camera wordt het alleen maar nog mooier denk ik zo! Hartelijke groetjes, Joyce Glim.

  BeantwoordenVerwijderen