donderdag 21 april 2011

Ode aan Audrey Hepburn

Ja wie kent haar niet... Ik word altijd vrolijk als ik foto's en plaatjes van haar zie. Ze was gewoon erg leuk en mooi en erg stylish! Grote zonnebrillen, getoupeerde kapsels een stralende lach! Toen ik nog op kamers zat had ik zo'n mega rose poster op mijn deur met Audrey erop met zo'n megalange sigaret in haar mond. Zo leuk.. good old days :)! En ja die film van breakfast at tiffany's, zo grappig er gebeurt werkelijk waar bar weinig, maar toch is het leuk om te kijken, gewoon omdat het zo'n oude film is! En dat liedje 'Moonriver' die ze zingt, al gitaar pingelend in het raamkozijn. Ach ja en zo'n knappe bovenbuurman is ook niet verkeerd!Nu kwam ik deze uitspraken van haar tegen en toen begon ik ze nog leuker te vinden, want... als eerste uitspraak heeft ze 'I believe in PINK'! Joehoeee :)! En verder kan ik mij ook helemaal vinden in haar uitspraken :)! Dus hierbij even een ode aan Audrey Hepburn!

Een hele fijne zonnige dag allemaal,
Liefs

   

13 opmerkingen:

 1. Haha, die tekst hangt bij mij in de hal :) Ben fan van haar en ja, als rechtgeaarde ROZE liefhebber hoort die tekst dan ergens te hangen.

  Fijne zonnige dag verder

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is schitterend.
  Heb hem opgeslagen als je het niet erg vindt.En ja ik vind haar ook een geweldige vrouw.Grace kelly trouwens ook.

  Fijne dagen.
  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik heb deze ook al een tijdje, dacht nog, zal het naar jullie mailen, maar jullie hebben het zelf al gespot! 'T is een beauty!

  Zonnige dag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan me er ook helemaal in vinden :) Dat maakt haar nog mooier en al haar foto's daar wordt ik ook altijd zo blij van.

  Hebben jullie een fijne pasen gehad? Liefs Samira :)

  BeantwoordenVerwijderen