maandag 6 augustus 2012

Kapstok

Zo dat is een poosje geleden, we zijn ondertussen al weer even terug van onze heerlijke vakantie in het mooie Limburg :)! Ging veeeel te snel voorbij! Binnenkort volgen blogjes over onze mooie sleurhut en belevenissen!

Eindelijk heb ik een kapstok en daar ben ik erg blij mee, want dat maakt mijn gang toch weer wat meer af :)! Mijn broer had een lading sloophout, ik wat haken van de Xenos en hoppa binnen no time een leuke kapstok :)! Dus vandaag heeft broerlief hem opgehangen in ruil voor een lunch :)! 

  
Hoe is/was jullie vakantie?

6 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige kapstok! Wel handig zo'n broer die met prachtig hout aan komt. Ik vind de muurkleur ook zooooo mooi. En dan in combinatie met dat lichtroze van die haken. Zo zoet en zo mooi!
  Ben nieuwsgierig naar jullie vakantiefoto's :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er mooi uit :) Fijn dat je zo hebt genoten van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. So pretty..love that turquoise wall. Hope your summer is going well.xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leueueuk! Ik zou ook wel zo'n broer willen ;-)! En wat zie ik daar een doddig zalmig jasje hangen? Moet nodig weer eens langs komen zo te zien!

  Dikke koes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WaW-wat een goede samenwerking met broerlief! Staat heel gaaf op de getinte muur. Hier was de vakantie te kort en te leuk-bijna helaas zou je zeggen-nog een weekje klussen in huis en dan weer aan de bak-mooie zondag nog toegewenst-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben naar de Olympische Spelen geweest in Londen (posts over de OS en natuurlijk leuke shops op mijn blog, woohoo) en het was zalig. Over 2,5 wk ga ik nog met mijn lief naar Griekenland. Cannot wait!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen