zaterdag 10 september 2011

Rommelmarkt en meer...

Vanmorgen met zusterlief even lekker gesnuffeld op de rommelmarkt. Er was niet heel veel leuke meuk, dat was eigenlijk maar goed ook ;), maar ik heb toch nog een leuke kop en schotel, bordje, elpee's en een vaasje gescoord :-D! 


Een poosje terug hield Chris van Wit en Bont een curiosa avondje waarbij ze leuke meuk weg deed, omdat ze bijna gaat trouwen. Dit mochten we dan meenemen. Errug leuk :-D! Dus alles stond mooi uitgestald op een tafel, Heid en ik kwamen binnen en renden bijna gelijk naar de tafel haha. Dit vreselijk leuke krukje heb ik o.a. meegenomen, met eerst onderhandelen met Heid, want die vond hem ook wel erg leuk, haha maar we hebben alles in zusterlijke vrede verdeeld ;-) en leuke meuk bewaard voor Raag en m'n zusje.


Verder nog deze vreselijk leuke oude Philips radio! Hij doet het nog goed, dus ik heb hem bijna dagelijks aanstaan! THANX AGAIN CHRIS, ben er errug blij mee :-)!


Vanavond nog even lekker een terrasje pakken, nog even genieten van de warmte,
wat doen jullie allemaal dit weekend?

Liefs Fij

8 opmerkingen:

 1. Leuke aankoopjes!
  Neem ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs, Charlie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk allemaal !!...vandaag gewerkt....en morgen lekker touren met de Karmann Ghia...liefs van mij....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat een leuke vondsten hebben jullie, super leuk! Vandaag door het huis gerend,poetsen, wassen ramen lappen... kids naar sporten gebracht en van de zonnetje genoten.Nog een fijne zondag..lekker niets doen,is de bedoeling! hihi Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, dat krukje is echt geweldig! Wij hebben morgen een feestje. Hopelijk blijft het weer nog even lekker :-)!

  Fijn weekend!

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love that little chair and the radio? so coveting it all.....Happy weekend ladies.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het krukje is echt geweldig.
  Wat ik heb gedaan dit weekend... ik moest werken. Maar tussendoor heb ik ook nog genoten van het mooie weer en nu geniet ik even van een paar blogjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke nieuwe aankopen/aanwinsten. Gisteren hebben we een gezellige familiedag gehad en vandaag een heerlijk dagje rommelen in huis en blogjes lezen ;)

  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen