zaterdag 27 augustus 2011

Lovely Corfu

Heerlijk om met dit koude en regenachtige herfstweer weer even foto's te kijken van de vakantie en weer even na te genieten. Mensemiena wat lijkt dat dan tegelijkertijd weer vreselijk lang geleden.

Deze keer nemen we jullie mee op onze dagtrip naar Corfu!
Dit was de enige dag in onze twee-weekse vakantie dat we vroeg uit bed moesten, want we moesten al om 8.00 bij de boot zijn! Gelukkig hadden we tijdens de 2,5 uur durende boottocht voldoende tijd om bij te komen van onze vroeg-uit-bed-actie ;-). Duidelijk dus, wij zijn geen ochtendmensen ;-)!


En na ruim 2 uur deinen op de boot kwam dan toch echt Corfu in zicht en werden we helemaal enthousiast :D! Elke keer was het weer 'Ow Raag kijk daar, dat balkonnetje' en 'Ow Fij, die luikjes'! Elke keer weer owww's en aaahh's! Dus we hebben flink wat geschoten met de camera :D!


We hebben heerlijk gestruind door de oude binnenstad met allemaal schattige smalle straatjes, mooie deuren, bloembakken, luiken.. 



Natuurlijk ook Vespa's gespot en een oude Kever, joehoeee! Ik wilde ze allebij meenemen, maar ze mochten de boot niet op :-P!


Een antiekwinkeltje ontdekt met vreselijk leuke dingen, en daar ook weer veel ohhh's en ahhh's geslaakt, waardoor de verkoopster ons soms bevreemd aankeek. Toen maar even uigelegd dat we het allemaal zo leuk vonden :D!


En onszelf na afloop van de route even op ijs gefuift voordat we weer de terugweg van 2,5 uur dobberend zouden doorbrengen :D!


Nou ik hoop dat jullie ook vreselijk enthousiast zijn geworden van Corfu-stad ;)!

Fijn weekend nog verder!

Liefs

13 opmerkingen:

  1. hoi hoi

    prachtige foto's meiden ik zie het al veel LOL.
    Gelukkig kunnen jullie wel met die mooie foto's nog heerlijk na genieten..
    gr Thamar

    fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal !! geweldig !! wat een heerlijke foto's !! fijne zondag....liefs van mij...xxx..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. What a trip you had, did you have fun over at Wit n bot?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn zonnige beelden op een regenachtige zondag! Ja Corfustad is heel mooi! Geweldige foto´s. Ik waan me er even terug. Fijne zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie foto's! Leuk hoor, die balkonnetjes, luiken en vrolijke bloemen.
    Genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie fotootjes hoor, ziet er heel fijn uit daar.
    Vraag me af of wij hier in Nederland nog veel zonnigheid gaan krijgen.
    *heb stiekem ook al wel zin in de herfst...* Fijne zondag!

    formsandfinds.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nice pics! En de gezelligheid straalt ervan af. Kan me voorstellen dat jullie heimwee hebben...
    Fijne zondag
    PS Hoe gaat het met je moeder, raag?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lieve meiden,

    Wat ziet dit er allemaal mooi uit :-)! Ik ben nog nooit naar Griekenland geweest, maar door al die mooie foto's overal begint het inmiddels wel te kriebelen. Leuk om jullie op de foto's te zien!

    Een gezellige nieuwe week,

    Madelief x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lucky you!
    Lovely Corfu!!
    I was there more than 10 years ago - very nice;)
    Hugs, Janni

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk!! Erg hè, ben je net terug van vakantie (net als ik), maar na een week slecht weer denk je bij jezelf: 'Wanneer was ik ook alweer voor het laatst op vakantie geweest?' ;-)
    Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Meiden wat heerlijk om weer ff jullie blog door te lezen, was al een tijdje niet bij jullie wezen neuzen vanwege mijn eigen vakantie, maar wat een genot om weer met jullie mee te kunnen leven, via de blog!! Geweldig! En dat berichtje over het rijden over die slang heen, hilarisch...zag het al helemaal voor me!! Onwijs leuke foto's meiden. En jammer dat ik niet weet wie wie is, maar die mooie roze bloemenjurk vind ik helemaal te gek!!
    Groetjes, Joyce Glim.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hi Ladies! Thank you for sharing these amazing images of Corfu. I have always wanted to visit there and now I will put it back near the top of my list! – g

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ladies, wat een heerlijke plaatjes van jullie vakantie! Het verlaten huis, de mooie kleuren van de huizen en de prachtige bloemen. Ik geniet lekker mee!

    Fijne zondag,
    Liefs van Maaike

    BeantwoordenVerwijderen