dinsdag 30 augustus 2011

1950 hair!

Ik, Raag, heb binnen kort weer een bruiloft!;) Het moet niet gekker worden, dit is dan voorlopig wel de laatste helaas. Maar iemand vroeg Wie Raag en wie Fij is...nou op de volgende foto is de rechter dame onze Fij en de linker dame Raag ( ik dus). Ze foto's komen goed van pas want dan kun je zien hoe mijn haar is. Half lang, in laagjes en donker.


Ik ben best goed in met haar. Ik mag altijd Fij's haar knippen en zo heb ik meerdere knip vriendinnen en knip altijd mijn eigen pony. Verder heb ik van 3 bruidjes hun bruidskapel mogen doen met make up. En ik heb hier nooit een opleiding voor gevolgt en heb er heel veel lol in! Ik heb wel 2 zussen en vroeger deden we altijd elkaars haar en mijn moeder heeft vroeger een cursus knippen gevolgt en heeft altijd onze haren geknipt! Maar er komt dus weer een bruiloft aan en ik heb ondertussen al mijn opsteek kunsten al vertoont. Dus tijd voor nieuwe inspiratie!
Ja mooie plaatjes zijn het zeker, maar hoe deden die dames dat vroeger nou!?  al die mooie vormen in het haar! Nou....geloof mij op youtube is echt super veel te vinden! Hier één filmpje van een dame die het goed laat zien. Zij heeft nog meer filmpjes met andere modellen en het is best duidelijk. Ik heb het al geprobeerd en het is echt moeilijk! maar ik kan nog 23 dagen oefenen:P


En het staat mij best ;):P:D hahahEn voor wie het wil weten, met mijn moeder gaat het goed. Toen wij op vakantie gingen kwam moedertjelief thuis! Maar ze moet nog flink revalideren!

Liefs Raag

11 opmerkingen:

 1. Wat handig dat je creatief bent met haar! Had ik dat maar, mijn dochter wil altijd van alles, van invlechten tot pluimstaarten, maar ben er niet zo goed is. Kan nu eindelijk iets maken wat lijkt op een rechte scheiding, haha.
  Fijn dat het met je moeder beter gaat!!
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So cute- my mom told me what she used to do is use beer instead of hair spray to get the hair to set.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Raag (en Fij),
  Leuk dat je effe aangaf wie wie is zodat ik nu echt het juiste gezicht bij de juiste naam weet!! En hoe grappig die foto's van jezelf in de oude plaatjes geprojecteerd.
  Nog bedankt voor je berichtje op mijn blog en om op je vraag terug te komen zal ik morgen ff wat foto's maken van de inderdaad gescoorde tas voor dochterlief en de andere tas(sen) die ook zomaar aan mijn arm bleef/ bleven kleven.... Hoezo tassentic???
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oja,...en nog even dit...Wat heerlijk dat het weer goed gaat met je moeder en ze weer thuis is! Geef haar maar eens een extra dikke knuffel en zeg maar dat veel mensen met haar meegeleefd hebben! Doeeggg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eh een bruiloft wij ook zaterdag...we gaan toch niet naar dezelfde he???...hihihih!!.....xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooh ik maak soms een grace kelley roll zo leuk!
  Volgens mij is het aangeboren hoor knippen! Ik knip mijn man altijd en mijn moeder mijn vader. Dames daar waag ik me niet meer aan!!hihih dat leer je af met puberdochters woehaha
  fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn te lezen dat het goed gaat met je moeder. Victory rolls zijn leuk! Goeie tutorial :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. LOL, too cool. Toeval wil dat ik volgende week ga trouwen (jaja) en het heeft me zoveel moeite gekost een kapper/visagiste te vinden. Mopper. Had ik het maar geweten ;-) Ik ben zelf ook wel leuk met haar, maar op de grote dag zelf heb ik vast trilvingers ;-)
  Fijn dat je moeder vooruit gaat.
  Groetjes, Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. the last set of images made me laugh.....you two look amazing, darlings!
  How fun, look at how much work went into some of those hair do's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey! Leuk filmpje zeg!! Ik vind 't heel knap als je dit bij jezelf kunt hoor!! Errug leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Op het filmpje lijkt het o zo makkelijk maar ik wens je toch veel succes met oefenen !
  Ziet er wel reuze glamerous uit voor een bruidskapsel,
  Alvast een leuk weekend, groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen