maandag 22 augustus 2011

Lonely home in Greece

THE PINKHOUSELADIES ARE BACK IN BLOGLAND!

Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad!:D 2 weken lang rond de 32 graden en genieten, volop lol met elkaar gehad. We hebben meer dan 500 foto's geschoten en genoeg materiaal voor een paar leuke blogjes! We nemen jullie even mee naar het zonnige Greece!

Ik neem jullie eerst mee met onze auto-trip door de bergen! Na wat rijden in de bergen kwamen we bij een prachtig verlaten huis! Er was niemand te bekennen dus wij naar binnen. Binnen aangekomen troffen we geitenkeutels, hooi en verbranden boeken. Waarom die daar lagen? Geen idee! Maar we hebben wel mooie foto's gemaakt!




Niet lang nadat we ons reis vervolgde hebben we samen gillend in de auto gezeten! We zagen iets op de weg liggen en dit bleek dus een slang te zijn! En we reden erover heen en toen we in de achterruit keken was hij weg. We durfde bijna niet meer uit te stappen omdat we bang waren dat hij onder de auto zat! We wisten niet dat er in Greece slangen waren, anders hadden we nooit dat huis binnen gegaan!

Het is weer fijn om thuis te zijn, want dan kunnen wij al jullie blogs weer volgen!:D Tot onze volgende blog!

15 opmerkingen:

  1. Welkom thuis......leuke foto's !! groetjes van mij...xxx...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed om te horen dat jullie zo'n gezellige vakantie hebben gehad met prachtig weer ;-).
    Leuke/aparte foto's (vooral die toilet). Ben benieuwd naar nog meer foto's van Greece.

    Groetjes, Liane

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gave foto's!!! We want more, we want more.... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Welkom home chicks. Jaaa, ik ben ook weer terug en mijn blog aan het volwerpen met vakantiefoto's. En eh, slangen in Griekenland zijn niet gevaarlijk hoor... misschien was het huis wel een hol voor politieke activisten ofzo (héél Che Guevarra vind ik het, haha)
    Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk he zo'n vakantie! Ik vind Griekenland ook helemaal geweldig! Jullie hebben dus wel wat beleefd daar! Geweldige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jullie zijn dus ook weer terug! Met al direct een enthousiast verhaal!! Met leuke foto's!! Funny :)) En ook wel weer apart...die wc.. Maar dat vervallen is wel heel leuk voor de foto's!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Welkom thuis. Leuke foto's alvast! Haha, ik zie het levendig voor me , gillend voor die slang. Leuk dat jullie er weer zijn! Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk leuk dat jullie er weer zijn en lekker dat jullie het zo leuk hebben gehad. Zucht, die slippers en topjes .... liggen deze dagen echt weer even in de kast. M'n dochtertje was alweer sint en piet poppetjes aan het maken vanmiddag gjigji, tikje voorbarig :-)
    Vreemd hè die leegstaande huisjes m'n vader en zusje waren er in Frankrijk ook een paar tegengekomen. Geniet in ieder geval nog even na en we kijken uit naar jullie volgende post.

    Liefs, Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoi hoi

    fijn dat jullie het super hebben gehad.
    mooie fotos

    gr Thamar

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Welkom back dames!

    Haha wat een verhaal en brr ik wist ook niet dat daar slangen wonen (gelukkig maar, zou vast een stuk minder prettig rond hebben gewandeld..

    Ben benieuwd naar jullie reportages!

    Liefs Samira

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Welcome back I missed you Love the toilet...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Welcome back ladies!!
    Laura@RicevereconStile

    BeantwoordenVerwijderen
  13. What a fun house...I love old home but snakes..no thank you. xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Fijn dat jullie er weer zijn!

    Wat een heerlijk sfeertje krijg zo zin om op het vliegtuig te stappen!
    Fijne zondag
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen