zondag 27 januari 2013

The PINKhouseladies or The MINThouseladies?

Het is een grijze dag vandaag, maar toch kreeg ik vanochtend een fijne lente glimlach op mijn gezicht! Want ik reed van uit de kerk naar huis, door de polder en ik zag weer groene weilanden!!:D Dat was even geleden met al die sneeuw! Ik zeg; Laat die lente maar komen!

Deze groene weide bracht mij ook op een leuk blogpost. Groen --> Mint! Snap je hem?;) Ja, want in mijn huisje moet het roze soms toch een beetje wijken voor al mijn leuke spulletjes in de kleur mint!Maar  wees niet bevreesd, roze blijft toch de kleur die je het meeste kan vinden in mijn huisje!
Ik wil iedereen super bedanken voor de leuke reactie op mijn vorige blog over mijn huisje! Het doet mij goed dat jullie het er ook gezellig uit vinden zien. 

Hele fijne week iedereen!!

8 opmerkingen:

 1. Ohoh toch maar een nieuwe blognaam dan? Haha! Staat wel erg gezellig dat groen, uh mint..!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The Minthouseladies klinkt ook leuk! Prachtig! Het lukt me eindelijk weer eens te reageren, krijg bij jou en de dames van wit & bont vaak een foutmelding... ;( Maar prachtig en ik ben ook dringend toe aan de lente..!! Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Foutmelding? wat raar! en dan ook bij wit en bont, dat is wel heel toevallig. misschien omdat Fij en Heid zussen zijn??:P Fijne zondag!!

   Verwijderen
 3. Lovely!!
  I love both pink and mint!!:D
  hugs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt mooie mintkleurige spulletjes. Vooral het blikje vind ik prachtig!

  Fijne week,

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooi dat mint, ik ben er ook dol op! En het staat juist prachtig bij al dat roze, dus het kan best pinkhouseladies blijven! ;-) Ik vind je woonkamer prachtig geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke woordspeling! Gezellige spulletjes.

  Fijne dag. Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen