donderdag 13 december 2012

Kerst tussen de verhuisdozen!

 
Nog 14 nachtjes, dus nog 2 weken! En dat is voor sommige van ons zo voorbij, maar als je echt ergens naar uitkijkt lijkt het wel eeuwen! Maar gelukkig hebben we de kerst nog! En daar geniet ik ook altijd van. Ookal staan er nu her en der allemaal dozen, ik heb mijn kerstboompje neergezet en natuurlijk nog wat andere versieringen om het hier de laatste dagen toch een beetje gezellig te maken!
 
 
 
 
 
Mijn ouders hebben in de woonkamer een hele grote boom staan en deze wilde ik ook graag even laten zien!
 
 
Dit is voor mij even een laatste blogje voor dit jaar, want met het verhuizen en klussen zit bloggen er even niet in. Maar ik kijk tussen neus en lippen heus nog wel op jullie blogjes! Dit is tegenwoordig zo makkelijk, want ik kan gewoon jullie blogjes bewonderen op mijn telefoon en zelfs nog reageren!:D Gelukkig is mijn mede blogster Fij er nog om blogjes te maken in deze donkere dagen voor kerst;)

6 opmerkingen:

  1. Your tree is just gorgeous.......love the white lights and pink touches!
    Have a great weekend, Heidi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een sfeervol laatste blogje van dit jaar! Mooi! Succes met verhuizen en vergeet niet ook te genieten! Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Everything is so pretty!!! Love you Christmas home. HUGS

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik krijg nu nog meer zin in kerst met al deze foto's! Dat hertje heb ik ook! :) En ik heb jullie genomineerd voor de Liebster Award, kijk maar even hier: http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/2012/12/liebster-award.html#more :)

    Liefs, Annabel

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijke foto's :) Veel succes de komende tijd met verhuizen. En tussendoor lekker veel blogjes lezen. Heb je de bloglovin app al? Superhandig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heeeel veel succes met verhuizen, zal vast erg leuk worden :-)

    XX

    BeantwoordenVerwijderen