maandag 4 juni 2012

Caravanetje 1968

Sorry dat het zo rustig is op onze blog, maar we hebben het beide nog al druk met ons persoonlijke leven! Druk met de dagelijkse en onverwachte dingen...deze tijden doen je echt verlangen naar vakantie!

Omdat vorig jaar ons beide de vakantie goed is bevallen, hebben we besloten dit jaar weer samen een vakantie te delen. Maar het geld is op en we gaan voor een LOW-budget vakantie! We hopen op een geweldige zomer met veel zon in Nederland. En als we in the Netherlands blijven, mogen we het caravanetje van mijn ouders lenen. Het caravanetje kom 1968, klein en hier en daar een retro aspect. Maar wat wij het liefst willen is deze caravan om toveren in het volgende:Deze super mooie foto's van Jose Villa kwam ik tegen op één van mijn fovoriete blog 79 ideas tegen!( ga zeker een kijkje nemen als je deze blog nog niet kent!) Ik liet het aan mijn moeder zien en die zei; 'Als je dat maar laat!' hahah . Maar een beetje oppimpen met meegebrachte spullen gaat zeker gebeuren!Hopelijk zeer binnenkort weer eens de tijd om al jullie blogjes weer eens te bekijken, want ik mis het wel zeg!

6 opmerkingen:

 1. Oelala, deze is TE gek!!!! Ik ga gelijk naar de blog...wat een supergave foto's! Hihi en deze zou echt perfect bij jullie passen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou dat is idd wel heeel lang geleden zeg.. waar bleven jullie nou? :))
  Maar deze caravan.. en die plaatjes.. had je niet aan je moeder moeten vragen joh!! (grapje!) Erg schattige plaatjes en die blog, ja die ken ik. Zo vaak met mooie plaatjes en ideeën.
  Succes met al jullie bezigheden en ik hoop dat verder met jullie alles wel goed gaat hoor!!!
  Liefs,
  Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat leuk!! Ik heb ook zo'n oud caravannetje (1972) en wat vind ik 'm leuk! (Zie ook mijn blog..) Maar hij is bij láánge na niet zo leuk als deze schoonheid! Ik zou mijn caravannetje ook wel veel meer willen pimpen maar ja.. geen tijd, geld, energie geloof ik om het echt goed te doen! En zo'n ding mag maar twee weken voor je deur staan. Zo doortastend ben ik niet! Maar de foto's zijn helemaal super!
  Fijne avond!
  Groetjes, Maaike (frisse rommel)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hah gezellig jullie zijn er weer even enne rustig aan hoor, bloggen moet geen moeten worden. Soms heb je gewoon even van die drukke dagen of weken of gewoon eens even niet zoveel inspiratie. Wat een tof caravannetje, heerlijk die plaatjes :-) Ik heb nu al weer zin in de camping.

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I knew it would be fabulous.....its from the year I was born.....so stink'n cute!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat heb je wel eens he, zo druk en na een tijd bedenk je ineens: oh ja, m'n blog! Maar het lijkt me juist hardstikke leuk zo'n low-budget vakantie =) van mij hoeft het helemaal niet ver/duur, als je maar lekker ergens kunt ontspannen!

  BeantwoordenVerwijderen