donderdag 12 september 2013

Zon, zee en tent!

Nou heeft onze lieve Fij jullie allemaal al een klein beetje verteld over onze heerlijke vakantie. Maar ik wil jullie gewoon allemaal even meenemen naar onze zonnige vakantie. Ik lees op sommige blogs dat ze al toe zijn aan de herfst en er toch al een beetje van genieten, maar dat heb ik niet echt. Daarom even wat zon in regenachtig Nederland



We hebben 3 stadjes bezocht, Toulon, Saint tropez en Hyers. 




Dit is in Toulon, leuk klein stadje. Echt heel gezellig! We hebben er lekker gegeten en het was Jazz week, dus hadden we er een muziekje bij.



Toen naar Saint Tropez. We waande ons even in luxe. Grote boten, luxe auto's en merken als Chanel en Dior. Leuk om een keer gezien te hebben. Wij vonden vooral de stad erg mooi!



We zijn natuurlijk met de tent geweest, erg gezellig. Maar ook veel beesten. Als je goed op de vlaggenlijn en de boom kijkt zie je ze! De vlaggenlijn maakte deze vakantie het zeker tot een feest:D

Iemand nog tips voor mijn herfst dip?

woensdag 4 september 2013

nagenieten

Vanmiddag eindelijk ontdekt hoe ik mijn instagramfoto's kan downloaden, ik moet ze dus gewoon via mijn telefoon naar mijn mail sturen. Best simpel, maar ik was er nog niet eerder op gekomen ;)! Zo grappig ik dacht vanmiddag ik maak vanavond even een blogje over nazomeren met mijn instagramfoto's en zie net dat zuslief van wit en bont hetzelfde idee had :)! Scary heid, hadden we tegelijk hetzelfde idee :)! 
 
 
Ik ben fan van instagram :)! En het is nagenieten geblazen van alle leuke dingen van afgelopen zomer! Vakantie met lieve Raag in de cote d'azur, naar het strand met een vriendin en haar vreselijk lieve zoontje, met vriendlief naar Veere, ijsjes eten, wat zomerkiekjes in mijn huis, een bruiloft van vrienden, nieuwe pip-aankopen bij juffrouw saartje (een heeel leuk winkeltje waar je zeker naar toe moet als je in Gouda komt), M&M's eten, de koeien die bijna in de sloot rolden uit nieuwsgierigheid toen ik ze op de foto zette :)!

 
En we gaan deze week gewoon nog even lekker doorzomeren :)!
 
Genietse allemaal!
 
Liefs!


maandag 2 september 2013

Nieuwe camera :)!

Na een vreselijk lange tijd van afwezigheid, schandalig gewoon, ben ik ook weer eens in blogland! En ik krijg opeens weer heel veel zin om jullie blogjes te gaan lezen :)!
 
Twee weken geleden kwam vriendlief met een bizar leuk cadeau, alvast voor mijn verjaardag, namelijk... een spiegelreflexcamera :)! Over 1,5 week gaan we samen naar Rome en vriendlief kon niet wachten tot mijn verjaardag, want Rome is toch wel bij uitstek de plek om mijn nieuwe camera uit te proberen! En stiekem vind vriendlief fotograferen ook wel errug leuk, dus we kunnen los gaan in Rome ;)!
 
Nu ben ik de afgelopen weken natuurlijk mijn camera al flink aan het uitproberen. En vandaag is mijn vrije dag, dus ik ben mijn huis weer eens doorgestruind om leuke plaatjes te schieten!
 
 
Ik loop ondertussen nog steeds in mijn duster en drink aan de lopende band bakkies thee :)! Heerlijk zo'n lazy day :)!
 
 
Nog even genieten van mijn zomerse schoorsteenmantel...
 
 
 
 
Een hele fijne week allemaal, lekker genieten van de warme temperaturen die er deze week nog aankomen :)!
 
Liefs