zaterdag 30 juli 2011

Sweet memories

Gisteren gezellig een dagje met twee vriendinnen van mijn opleiding afgesproken. We zien elkaar niet veel, omdat we ver van elkaar wonen, maar als we elkaar zien is het weer helemaal leuk en komen de sweet memories van onze studietijd weer boven. En ja soms zou ik daar weer even naar terug willen, maar ja er is overal een tijd voor.

Even terug naar .....
In de pauzes leuke jongens signaleren, want we deden een sociale studie waarbij dus weinig tot geen jongens waren. En dan heel subtiel: 'ow die jongen daar is leuk, daar links, nee niet gelijk kijken', maar natuurlijk draaiden op dat moment alle hoofden eensgezind de desbetreffende kant op, haha viel niet op dus ;-)! In de pauzes toch maar weer zwichten voor een snack. Veeel fietsen op mijn flowerpower-rammelbak, van hot naar her. Op kamers wonen, waar ik Raag heb leren kennen, joehoeee :D! Lekker theeleuten bij elkaar met veeeeel chocola en filmpjes kijken.


Aan het begin van een nieuwe periode deden we weinig tot niets, maar ja dan aan het eind werd het toch wel even stressen en werden wat late uurtjes gemaakt aan het leren en verslagen maken. Hierbij inspiratie halend uit nog meer chocola en nog meer thee. Elke periode had ik wel weer een mooi leerdoel over 'Ik kan mijn huiswerk plannen', wat na vier jaar nog steeds niet behaald was ;-). Maar ja onder druk presteer ik gewoon het beste ;-)!


Gezellig avondjes met veel geswing, en de volgende morgen heel brak in een hoorcollege zitten. Waar het jaar door natuurlijk ook de nodige hoorcolleges werden geskipt ;-). 
Een gezellig weekendje weg in een huisje in een bos waar het s'avonds pikkedonker was en we bij terugkomst in het donker al giechelend en elkaar vasthoudend onze weg naar het huisje zochten.


Zo leuk dat ondanks dat we allemaal onze eigen kant op gaan en we elkaar weinig zien de vriendschap blijft :D!


Hebben jullie ook sweet memories aan jullie schooltijd?

Fijn weekend!

Liefs Fij

dinsdag 26 juli 2011

Vergeten Muziek

Zoals jullie weten was Fij vrijdag bij mij. Dit ter voorbereiding van onze vakantie. We wilden nog wat leuke muziek hebben voor in Griekenland. Nu denk je vast…top 40 van nu…leuk voor 2 jonge meiden van 24!! Dat vinden wij ook leuk, maar we wilde voor de vakantie ook eens wat andere muziek naast de top 40. Eigenlijk muziek die we nooit luisteren maar wel leuk is. Wij naar de kringloop en allebei zomaar 2 cd gekocht van vroeger. We hebben het thuis opgezet en we hebben staan dansen in de kamer op voor het raam:D. Cindy Lauper, The Marcels, Elvis, Brotherhood of man, Abba, Turtels, Lesley Gore, Mac en Katie Kissoon, The Platters, Isley Brothers.

Mijn vader kan zijn geluk niet op als hij hoort wat voor muziek wij aan het luisteren waren. Daarom hebben we ook even gesnuffeld in zijn collectie!:P En we hebben nu voor 2 weken genoeg vergeten muziek die we gaan leren kennen!

Fijne week iedereen verder:D

maandag 25 juli 2011

Summer on my door :D!


Wat een weertje was het he dit weekend, maar het heeft de pret niet kunnen drukken. Ik ben gezellig bij Raag geweest, we hebben gekringloopshopt, naar de intratuin geweest, asociaal lang uitgeslapen, veel jaren '60 muziek geluistert en meegeswingt, heerlijk chocoladefundue op en ik ben weer highlights in mijn haar rijker :D. 

Zondag maar weer eens mijn plaatjes tevoorschijn gehaald en summer gecreeert op mijn deur. Als het buiten niet zomer is, dan halen we het gewoon extra naar binnen ;-)! Ik ben helemaal blij met mijn vrolijke deur :D! En nog twee weekjes en dan zitten Raag en ik in Greece, joehoeeee we kunnen niet wachten :D!
Hoe was jullie weekend?

Liefs

donderdag 21 juli 2011

Keukenrekje!

Ik heb goed nieuws. Het gaat steeds beter met mij moeder. We hebben nog een lange weg te gaan, maar de dokters zijn erg positief. Ik ben de ritjes naar het ziekenhuis al wel zat!Maar tussen de bedrijven door heb ik nog een keukenrekjes bij elkaar gesteld en geverfd. Hij is gemaakt uit twee stukken. Gelukkig kan ik nu eindelijk al mijn kop en schotels kwijt! Ik wil alleen nog een koffie of een theepot hebben...gelukkige ga ik morgen met Fij naar de kringloop!:DFijn weekend alvast!

woensdag 20 juli 2011

Bloemetje op woensdag

Zijn ze niet prachtig deze vrolijke tweeling met bougainville achter hun oren :D! Vorig jaar ben ik 2,5 maand in Mombasa een stad aan de Keniaanse kust geweest. Daar heb ik in een weeshuis gewerkt, waar deze vrolijke tweeling ook woont. Ze zaten daar samen met hun jongere broertje. Als er foto's gemaakt werden stonden ze vooraan met hun gulle lach :D.


Als ik al mijn foto's weer bekijk word ik weer helemaal blij van de mooie herinneringen en zou ik weer eens om het hoekje willen kijken. 
Deze mooie tweeling bracht mij op het idee om vandaag eens een Keniaans bloemetje op woensdag te doen. Aangezien ze in de streek waar ik toen zat ontzettend mooie bloemen hadden. 


Voor meer bloemetjesplezier kijk bij Veronique, http://vipderoos.blogspot.com/

Fijne en zonnige dag nog,
Liefs

 

zaterdag 16 juli 2011

I like the flowers

Buiten regent het, lekker saai! Daarom maar weer eens wat verandering aangebracht met behulp van de intratuin! Het staat er weer gezellig bij!
Liefs!

donderdag 14 juli 2011

Lekker Schieten!

Ondank de omstandigheden heb ik toch al wat  foto's kunnen maken. Mijn moeder ligt nog steeds in het ziekenhuis en gelukkig zakt de koorts al wat. Maar nog niet genoeg om verder te gaan met herstellen.Gelukkig is Lieve Fij lang geweest en hebben we wat kiekjes gemaakt!Verder heb ik mijn kastje geverfd om mijn gedachte een beetje te verzetten.Ook heb ik wat foto's bij mijn zus thuis gemaakt. Haar huis is strak en retro! Heel anders dan mijn smaak, maar wel leuk!Liefs Raag

zondag 10 juli 2011

Dubbel

Hallo allemaal

Even een blogje van Raag. Met mijn moeder gaat het nog steeds niet echt goed. ( zie eerdere berichten). Ze wordt nu slapende gehouden tot haar verhoging gezakt is. Het is precies een week geleden, maar het voelt als 4 dagen!

Maar het leven om mij heen gaat gewoon door! Mijn vriendin Lil ging trouwen en ik mocht ook getuigen, het was een mooie maar dubbele dag. Ik had al wat collages gemaakt 2 weken terug om te laten zien hoe ik mijn bruiloft zou willen.

Ook heb ik een spiegelreflexcamera gekocht vorige week al, en ik mocht op het feest en tussen door foto's maken!Verder vierden ze het feest op in Oosterwijk in de Lingehoeve....en toen ik dat zag dacht ik...daar wil ik ook trouwen! Ik heb wat foto's genomen, maar ik kreeg aan het einde van de avond nog een rondleiding en dat was nog veeeeeeeel mooier! Echt een oude keuken waar je gezellig kan eten, een rokerskames met van die oude stoelen en banken, een sjieke eetkamer en een bedstee! Ik keek mij ogen uit en vergat even alles! Ik heb wat foto's gemaakt, maar op die foto's wordt niet weerspiegeld hoe mooi het is!!Bedankt voor alle lieve berichten! Morgen komt lieve Fij! En ik hoop en bid dat mijn moedertjelief snel mag herstellen!

Liefs Raag

Dancing

Net terug van gezellig een terrasje pakken met mijn zusje. Ondertussen een roetlaag rijker, dat roken op terrasjes mogen ze ook wel afschaffen of in ieder geval een scheiding maken. Ik ben een heerlijk welriekende rookbom.

Ik hou van zwart-wit foto's en plaatjes van vroeger. De tijd waarin je heerlijk opgedoft een avondje ging zwieren met een charmante heer met een overdosis brilliantine in zijn haar! Zwierend op krakerige LP muziek! Zou dat geen leuke zaterdagavondbesteding zijn :D!De plaatjes zijn van Corbis en Getty Images

Fijn weekend allemaal!

woensdag 6 juli 2011

Bloemetje op woensdag

Spannende dagen voor Raag en haar familie, in deze dagen zal blijken hoe het verder zal gaan met haar moeder (zie vorig blogje).

Voor de afleiding mijn kamer doorzocht naar bloemen. Mijn meeste bloeiende bloemen waren ver heen, maar geen probleem want ik heb genoeg bloemige accesoires :)!
Deze mooie dame hieronder staat op een mooi blikje die ik heb gescoord bij een rommelmarkt. Ze is een beetje verweerd, maar dat maakt het wel weer mooi oud :)!
Voor meer bloemetjesplezier kijk bij Veronique op http://vipderoos.blogspot.com/

Liefs Fij

Hug voor Raag

 Raag's lieve mams ligt kritiek in het ziekenhuis, een ontzettend spannende en emotionele tijd voor Raag en haar familie.

Lieve Raag bij deze een heeeeeeeeeeeeele dikke knuff voor jou! I'll be there for You!


Liefs Fij 

vrijdag 1 juli 2011

Nog 36 nachtjes....

... en dan gaan Fij en ik naar Griekeland! Wij kunnen bijna niet meer wachten! Hier alvast wat foto's om in de juiste sfeer te komen:D Want wij zitten er al geheel in!

Eerst koffer pakken en dan vliegen!

Lekker op het strand! Fij met 1 teen in het water en ik duiken met mijn duikbril!:D En zonnen, zodat we poepbruin thuis komen:P

En natuurlijk de straatjes bekijken en nog meer bekijken!:P


Liefs!